Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

O.M.E. - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
Αρ. Πρωτ:245      Αθήνα 10/1/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ που αγωνίζονται με 48ωρη απεργία στις 10 και 11 Γενάρη 2017 απαιτώντας τη κατάργηση του δουλεμπορίου των εργολαβιών με την ταυτόχρονη ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.








Θα πρέπει ο κλάδος μας στο Μέταλλο, αλλά και άλλοι κλάδοι εργαζομένων, κυρίως εκεί που εφαρμόζεται καθεστώς εργολαβιών, ΔΠΥ, ελαστικές μορφές εργασίας και άλλες, να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους γιατί η νίκη μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα, να ανοίξει δρόμους για ανάλογους αγώνες σε όλους τους χώρους δουλειάς που επικρατεί παρόμοια σύγχρονη σκλαβιά.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Γενάρη 2017 στις 12 το μεσημέρι στη πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.


Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε.



2 σχόλια:

  1. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ . ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς οι συνδικαλιστές είσαστε ανεύθυνοι και σπρώχνετε την ΛΑΡΚΟ σε χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους