Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ



Ειδικότερα, ο κ. Σταθάκης θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα, όπου θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας και τα σωματεία των εργαζομένων.
 
 
 
 
Επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα πραγματοποιήσει μετά, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, όπου θα συζητήσει με τοπικούς φορείς θέματα οικονομίας και ανάπτυξης επενδύσεων.

Αμέσως μετά θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις, του ΕΒΕ Φθιώτιδας, του ΤΕΕ, Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, καθώς και το 8ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
 
Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και Δημάρχους του νομού Φθιώτιδας.
 
Στις 5.30 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», στην πλατεία Αθανασίου Διάκου της Λαμίας.
 
Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με πολιτική ομιλία,  με θέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Σαμαράς».
 
 
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους