Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση Σωματείου Εύβοιας - ΜΕΕ 12/4/2017

  Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Αριθμ. Πρωτ. : 219 Βρυσάκια 12/04/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Στην τελευταία συνάντηση των σωματείων με τη διοίκηση, στις 11/04/2017 στην Αθήνα, κι αφού τέθηκαν τα θέματα από τα σωματεία κι εφόσον είχαν ζητηθεί να παρευρίσκονται και οι διευθυντές των κάθε χώρων, από την Εύβοια δεν υπήρχε ο διευθυντής μεταλλείων και δεν είχε κληθεί από την διοίκηση ο διοικητικός διευθυντής Μ.Ε.Ε. για να υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ αυτών και της διοίκησης για την παραγωγή των μεταλλείων. Τα συμπεράσματα δικά σας.







Χωρίς τους διευθυντές των Μ.Ε.Ε. και παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του σωματείου μας, ζήτησε από τον Δ/Σύμβουλο να ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις κατά του θεσμού του προέδρου και κατ’ επέκταση όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη συνάντηση που έγινε στην Λάρυμνα, στις 24/03/2017.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Δ/Σύμβουλος αναφέρθηκε σε ένα ατυχές γεγονός, αλλά συγγνώμη δεν ζήτησε. Μετά από αυτό και νιώθοντας ότι για άλλη μια φορά η Εύβοια απαξιώνεται λόγω μη προσέλευσης των τοπικών διευθυντών και την μη διευκόλυνση προς συζήτηση από μεριάς Δ/Συμβούλου, οι συνδικαλιστές του σωματείου μάς αποχώρησαν από την συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Εδώ και μερικές ημέρες ο κος Μανής είναι εξαφανισμένος, δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κανείς δεν ξέρει πού είναι, άρα η Εύβοια είναι στον αυτόματο πιλότο, τη στιγμή που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα μεταλλεία, αλλά και σε θέματα ασφάλειας στα νταμάρια. Κατά τα άλλα, οι διοικούντες ζητούν από την Εύβοια το 70% της παραγωγής, χωρίς να υπάρχει διεύθυνση στην ουσία.

 
Και χωρίς την απαραίτητη ρευστότητα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την εταιρία μας. Φυσικά, για το υπερταμείο η διοίκηση δεν ξέρει τις προθέσεις της κυβέρνησης, γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, παραμένουμε ενωμένοι για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.




Συναδελφικά

για το Δ.Σ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους