Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές η απάντηση των εργαζομένων είναι ξεκάθαρη ενωτική και αγωνιστική!

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΛΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΑΛΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: -179- ΛΑΡΥΜΝΑ: 27-04-2037


                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017


Η ιστορική αναδρομή στις εργατικές διεκδικήσεις που βάφτηκαν με αίμα στον Καναδά το 1872 , στο Σικάγο το 1886 , στην Ελλάδα το 1892 , αφορά στους εργατικούς αγώνες ,
στις ηρωικές εξεγέρσεις , στις θυσίες για: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΜΟΙΒΕΣ ΩΡΑΡΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΕΙΡΗΝΗ .
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ!


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,


Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας προκηρύσσεται 24ωρη απεργία για την Πρωτομαγιά.Η απεργία θα ξεκινήσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 01-05-2017 ώρα 06:00 και θα λήξει την ΤΡΙΤΗ 02-05-2017 ώρα 06:00 το πρωί.
Η ΓΣΕΕ με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, προκηρύσσει 24ωρη Γενική Απεργία για τη Δευτέρα 1η Μαΐου και καλεί στις συγκεντρώσεις
διαμαρτυρίας των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων και στην Αθήνα στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Σήμερα ημέρα Πέμπτη 27 Απριλίου, θα προκληθεί σύσκεψη της ΓΣΕΕ με Κοινωνικούς και Επιστημονικούς φορείς, ώστε να διαμορφωθεί κοινό μέτωπο κατά των νέων σκληρών
και άδικων μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση με τροπολογία της, μετατρέπει την Πρωτομαγιάτικη Απεργία σε
υποχρεωτική αργία, επιχειρώντας να σβήσει από τη μνήμη των εργαζομένων την ταξικότητα αυτής της ημέρας.


Η 1Η ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΙΑ !
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ


Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές η απάντηση των εργαζομένων είναι ξεκάθαρη ενωτική και αγωνιστική! 


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !


ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ:

Να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ σε λειτουργία κάτω από Δημόσιο Έλεγχο , να διατηρηθεί ακέραιη , να μη θιγούν οι θέσεις εργασίας και οι εργασιακές σχέσεις.


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΑΕΜΠΟΡΤΟΥ - ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ .
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Σ.Σ.Ε.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους