Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ


  Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ  
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ                
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: -212-       ΛΑΡΥΜΝΑ: 24-05-2017 
                       
                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

   Χθες , (23-05-2017) ,  έκτακτα στις 8 το πρωί έγινε έκτακτο Δ.Σ. με θέμα: Μη καταβολή πληρωμής της προκαταβολής της μισθοδοσίας μηνός Μαΐου 2017.
   Το απόγευμα της Δευτέρας 22-05-2017 πληροφορηθήκαμε μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Σταθάκη , ότι δεν θα πληρωθούμε την προκαταβολή μηνός Μαΐου.
   Εκτάκτως καλέσαμε Δ.Σ. για το επόμενο πρωί.
   Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι από τη Διοίκηση δεν έχουμε μέχρι και σήμερα καμία επίσημη πληροφόρηση για το τι θα γίνει με την πληρωμή της προκαταβολής , παρ΄ όλες τις προσπάθειες που καταβάλλαμε.
   Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι παπαγάλοι διασπαστές που έχουν γεμίσει το εργοστάσιο ότι ξέραμε ότι δεν θα πληρωθούμε... 






σε συνεννόηση με τη Διοίκηση γιατί δήθεν έτσι σαμποτάρουμε τις εκλογές του Σωματείου Μετάλλου , ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ! Είναι αρρωστημένα μυαλά και αποσκοπούν στη διχοτόμηση των εργαζομένων στις δύσκολες ώρες που περνάμε. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !

   Επειδή δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τη Διοίκηση για τις πληρωμές , επειδή το ήξεραν και δεν προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί μας , επειδή οι άλλοι χώροι πληρώθηκαν κανονικά πριν από πέντε ημέρες , επειδή δεν προσπάθησαν να βρουν μια λύση και με όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι απαξιώνουν το χώρο του εργοστασίου γιατί αυτό που βιώνουμε τώρα είναι πρωτόγνωρο στα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας  η μισθοδοσία να μη δίνεται και η Διοίκηση να σφυρίζει αδιάφορα.

   ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ πλειοψηφικά , η παράταξη της ΔΑΚΕ , 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-05-2017 , τις τέσσερις τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας , Συντονιστικό όλων των Σωματείων  τη Δευτέρα 29-05-2017 με θέμα : «Πορεία εταιρίας – Λήψη αποφάσεων» και καθορισμό ημερομηνίας Γενικής Συνέλευσης με θέμα:  «Πορεία εταιρίας »  ,  μετά το Συντονιστικό.

   Η παράταξη ΕΑΚ πρότεινε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25-05-2017 .

   Η παράταξη ΕΑΜ πρότεινε 2ωρη στάση την Τετάρτη 23-05-2017 και Γενική Συνέλευση τις ώρες της στάσης.



      Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

   Επειδή όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει και συνέχεια τα λέγαμε ότι θα συμβούν στην εταιρία , στις δύσκολες αυτές ώρες που διανύουμε , δυστυχώς ανάμεσά μας βρίσκονται σύγχρονοι Εφιάλτες που δεν ξέρουμε ακριβώς τι εξυπηρετούν και θέλουν να διασπάσουν ένα Σωματείο με μεγάλη Ιστορία και Διαρκείς Αγώνες .

   Θα πρέπει όλοι να προβληματιστείτε με τις συμπεριφορές κάποιων που διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις με απώτερο σκοπό τη διάσπαση του Σωματείου για οφέλη δικά τους.

   Όταν θα καταλάβετε ότι όλα αυτά γίνονται με σκοπό να εδραιώσουν κάποιους στην κομματική τους πυραμίδα θα είναι αργά για όλους  μας , για τους Αγώνες που έχουμε κάνει όλοι μαζί και το έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ .

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
 
                                               ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ 
 
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 

                        ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ Α.     ΓΚΙΩΝΗΣ Α.



2 σχόλια:

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους