Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου Λάρκο - Κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις ''video''

Στο πλαίσιο της απεργίας το κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στις 5.30 π.μ., όπου μίλησε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας. Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ βρέθηκαν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων, καθώς και αντιπροσωπείες σωματείων της περιοχής, όπως το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Φθιώτιδας και το Σωματείο Εργαζομένων εργοστασίου ΠΑΚΟ. Επίσης παραβρέθηκαν ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας και ο Σταύρος Τουμανίδης, γγ του Σωματείου Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών.






Σημειώνεται ότι η απεργία γίνεται με μεγάλη συμμετοχή των μελών του κλαδικού Συνδικάτου, ενώ το επιχειρησιακό σωματείο έβαλε εμπόδια στη συμμετοχή των εργαζομένων-μελών του, παρά το γεγονός ότι υπήρξε προβληματισμός από τη μεριά τους.














Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο να διαβάσετε όλο το άρθρο.





Απο: 902.gr








3 σχόλια:

  1. Καλα τα λετε κλαδικο γιατι βγαινει προς τα εξω ότι η απεργεία έγινε από το Σωματείο των Εργαζομένων. Κλαδικό του ΠΑΜΕ δηλαδή έτσι για να μην παραπλανείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H απογοήτευση σε όλο το μεγαλείο
    Τραγικοί, πρόσωπα χαμένα από τη μη προσέλευση των εργαζομένων
    Καταλάβετε ότι δεν έχετε αυτό το κάτι

    Αυτό το νέο έρχεται με το κόμμα της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα...κεντροαριστερα....οι κλεφτεσ και οι ψευτες του χτες αφου έκαναν βολτα μεχρι συριζα τωρα θέλουν να το παιξουν νεοι....χαχα.....οντος ερχεται το παλιό κρυμενο στο νεο...ταχα.....ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους