Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-12-2017

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ  

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ                

ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437

ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164

somatiolarcosel@gmail.com

Αρ. Πρωτ.: - 495  -    ΛΑΡΥΜΝΑ:

18-12-2017                                             
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,


   Οι διασπαστές κομματάρχες του ΠΑΜΕ (Συνδικάτο Μετάλλου) πάλι με διασπαστικό τρόπο προσπαθούν να μας διχοτομήσουν , προσπαθούν και χρησιμοποιούν τους συναδέλφους στις εργολαβίες αλλά και συναδέλφους που είναι μόνιμοι.
Κάνουμε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν :
-  Όλα ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο του 2017 όταν στη Γενική Συνέλευση με θέμα ένταξης του Σωματείου μας στο ΕΚΠΕΦ έκαναν τα πάντα για να μας διασπάσουν μη σεβόμενοι την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
-  Συνεχίστηκε ο κατήφορος με τις εκλογές παρωδία του Συνδικάτου Μετάλλου που μετέφεραν επί δύο μέρες την κάλπη για να τους βγουν τα κουκιά σε όλο το Νομό.
- Σαν να μην έφτανε αυτό , προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις,  στράφηκαν ενάντια στο θεσμό του Σωματείου και των μελών του, δικαστικά με ασφαλιστικά μέτρα ,  καταστρατηγώντας και μη σεβόμενοι αποφάσεις των εργαζομένων , που πάρθηκαν μέσα από τη Γενική Συνέλευση .Τα ασφαλιστικά μέτρα τα έχασαν και δικαιωθήκαμε.







Στην πολλή δύσκολη περίοδο που περνάμε προσπάθησαν και προσπαθούν την διάσπαση του Σωματείου μας, εμείς δεν θα πέσουμε στο υβρεολόγιο και στον κατήφορο το δικό τους , που με την ανηθικότητα που τους διακρίνει στρέφονται ενάντια στο θεσμό, σε προσωπικά αλλά και στις οικογένειές μας.


 Σήμερα μετά  από καταγγελίες των μελών του Σωματείου μας ότι δεν γνώριζαν οι συνάδελφοί μας  για τις συνδρομές που τους κρατήθηκαν από την μισθοδοσία τους για το Συνδικάτο Μετάλλου, οφείλαμε και ρωτήσαμε τη Δ/νση του εργοστασίου πώς έγινε αυτή η παρακράτηση . Την μεγαλύτερη ευθύνη εδώ την έχει η Τοπική Διεύθυνση και η Προσωπάρχης του εργοστασίου.


 Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για  ακόμη μια φορά ότι η κίνηση που γίνεται από τους διασπαστές του Συνδικάτου Μετάλλου εν αγνοία των συναδέλφων  να παρακρατείται η συνδρομή , είναι ενέργεια καθαρά διασπαστική έχοντας ευθύνη κομματάρχες του ΠΑΜΕ, Διεύθυνση , Προσωπάρχης και Διοίκηση που περνάει όλα τα πράγματα στο ντούκου καταντώντας την εταιρία πιο διάτρητη από ποτέ.






 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
 Σας καλούμε να απαξιώσετε τη διασπαστική κίνηση και να συσπειρωθείτε στο Σωματείο μας .


Υ.Γ.:
1.       Για το θέμα των Συμβάσεων θα βγει νέα ανακοίνωση , με στοιχεία αληθινά για να δείτε τις αλήθειες.
2.       Για το θέμα του εργοδοτικού συνδικαλισμού λέμε ότι ποτέ δεν γλείφουμε από την πίσω πόρτα τη Διοίκηση για ημετέρους , αλλά και για κτήριο να στεγαστεί το Συνδικάτο Μετάλλου.
3.       Ποτέ δεν πέφτουμε σε επίπεδο συνδιαλλαγής με τη Διοίκηση για το πότε θα απεργούμε , το Συνδικάτο Μετάλλου το έπραξε τις τρεις μέρες της συνεχόμενης απεργίας που παράνομα μας έκοψαν το προσωπικό ασφαλείας.
4.       Όσο για την Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ θα επανέρθουμε με στοιχεία εφ όλης της ύλης για τις αυξήσεις που δίνει σε κολλητούς και ημετέρους.
5.       Τέλος , επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια που θα διαφυλάξει το κύρος και την ενότητα του Σωματείου μας.
  
                                                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 



                           ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ Α.           ΓΚΙΩΝΗΣ Α.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους