Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια την ΠΕΜΠΤΗ


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com                                                  
ΛΑΡΥΜΝΑ: 10-04-2018  Αρ. Πρωτ.: -172–

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια την ΠΕΜΠΤΗ 12-04-2018 τις τέσσερις τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας και οι συνάδελφοι εκτός βάρδιας θα απεργήσουν τις τέσσερις τελευταίες ώρες του 8ώρου τους.
 Όπως γνωρίζετε ήδη , την Μ. ΠΕΜΠΤΗ 05-04-2018 έγινε σοβαρότατο συμβάν στην Γερανογέφυρα των Η/Κ από την πλευρά της θάλασσας όπου ο Νο 1 Γερανός παρουσίασε ρήγμα το φορείο της Γέφυρας , με αποτέλεσμα  να κινδυνεύσει άμεσα... 





η ζωή του συναδέλφου Γερανιστή.

 Παρά τις άπειρες οχλήσεις μας και προς την Τοπική Δ/νση και προς την Διοίκηση της εταιρίας για αντικατάσταση , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και τίποτα δεν έγινε.
 Υπενθυμίζουμε δε , ότι όταν το έτος 2009 έγινε θανατηφόρο ατύχημα στο Καμίνι 3 , όπου ένας Γερανός είχε καεί με την μεγάλη εκτόνωση του Καμινιού , παρ΄ όλα αυτά κάποιοι έχουν πιστοποιήσει γι΄ αυτόν τον Γερανό ο οποίος μέχρι σήμερα δουλεύει.
 Αυτή τη στιγμή υπάρχουν προβλήματα παντού και με τα μηχανήματα και με τα φορτηγά και με τις άλλες γερανογέφυρες που υπάρχουν στο χώρο του εργοστασίου.
 Έχουμε επισημάνει  άπειρες φορές τα ατελείωτα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και συνεχίζουν να δημιουργούνται κι άλλα , με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων και έχουμε  στείλει επιστολή για συνάντηση στην Επιθεώρηση Νοτίου Ελλάδος.

 Επίσης ζητήσαμε συνάντηση με την Διοίκηση και την Τοπική Διεύθυνση της εταιρίας να μας εξηγήσουν γιατί υπάρχει αυτή η γενική απαξίωση των εγκαταστάσεων και των μηχανημάτων , επίσης να μας πουν  γιατί   είναι σταματημένο το εργοστάσιο εδώ και τρεις μέρες.

  Υ.Γ.: Τελικά θα αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους , ή θα τις ρίχνει ο ένας στον άλλο;
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12-04-2018

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ          ΑΓΓ. ΓΚΙΩΝΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους