Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Επανερχόμαστε στο θέμα που άνοιξε ο κ. Αλ. Νικολόπουλος με την από 1/8/2018 επιστολή του , με αφορμή την νέα από 27/8/2018 επιστολή του.
 Καταρχήν χαιρόμαστε που ο κ. Νικολόπουλος προσχωρεί στην άποψή μας για την ανάγκη παροχής αντισταθμιστικών οφελών προς τους δημότες από τις πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας .
 Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κ. Νικολόπουλο ότι ο Δήμος Λοκρών... 






κινούνταν και θα συνεχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση .
 Οι δημότες άλλωστε γνωρίζουν την σταθερή αυτή στάση του Δήμου , όπως επίσης γνωρίζουν ότι η Λάρυμνα σε καμία περίπτωση δεν έχει αφεθεί στο έλεος από την Δημοτική Αρχή όπως υποστηρίζει ο κ. Νικολόπουλος . Θεωρούμε πως και ο ίδιος γνωρίζει ότι τα προβλήματα στα οποία αναφέρεται εξαρτώνται από άλλες υπηρεσίες ,  στις οποίες η Δημοτική Αρχή κάνει συνεχώς παρεμβάσεις κι εξαντλεί κάθε μέσο στην κατεύθυνση της οριστικής επίλυσής τους.
 Δυστυχώς ενώ όλα αυτά είναι γνωστά ο κ. Νικολόπουλος με την στάση του επιλέγει τον δρόμο της στείρας αντιπολιτευτικής τακτικής .
 Στον δρόμο αυτό δεν θα τον ακολουθήσουμε , αντίθετα συνεχίζουμε αταλάντευτα  με όραμα , μέθοδο και σχέδιο  στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων των δημοτών.


                     ΑΤΑΛΑΝΤΗ 28/08/2018

                                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ
    ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ
    ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην κορφή κανέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους