Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΕΑΜ ΛΑΡΚΟ - Με ευθύνη όλων των συμβιβασμένων παρατάξεων... Τα υπόλοιπα στην ΓΣ...


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΕΑΜ            22/10/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η σύγκρουση μεταξύ του συμβιβασμού την μιζέρια, την δουλοπρέττεια και του αγώνα για να τα ξεπεράσουμε ,να ζούμε με περηφάνια, με αξιοπρέπεια, έχει αρχίσει.
Η τταρουσία των εργαζομένων στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ την Τρίτη 23/10, η τοποθέτηση τους σε αυτή και το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσουν το μέλλον μας. Όλες και όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι...





Είστε όλοι μάρτυρες στην επίθεση που δεχόμαστε από την Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ για να σκύψουμε το κεφάλι, να μην απαιτούμε ΣΣΕ, να δεχτούμε να εφαρμόσουν το αντεργατικό «στρατηγικό σχέδιο».

Η Κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, για να δεχτούμε την ιδιωτικοποίηση έχει δώσει εντολή στην Διοίκηση να μας τρομοκρατήσει ότι «η ΛΑΡΚΟ κλείνει».

   Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ του συστήματος «βαρούν τα σφυριά» συντονισμένα για να μας φοβίσουν. Η ΔΑΚΕ, το ΕΑΚ, η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΕ) αναπαράγουν την κινδυνολογία λέγοντας ότι δεν «πολιτικολογούν», όμως, με τα λόγια και την στάση τους, με την τρομοκρατία που καλλιεργούν υπερασπίζονται την πολιτική των Κυβερνήσεων τους.

Τα πολλά λόγια κάποιες στιγμές είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε οι εκλογές στο Σωματείο.Είναι ευκολονόητοι. Με ευθύνη όλων των συμβιβασμένων παρατάξεων έχει καθυστερήσει η εκλογική διαδικασία. Είναι στο χέρι του καθένα μας ξεχωριστά δίνοντας το παρόν στην ΓΣ, να βάλει τέλος σε αυτήν την επικίνδυνη για τα συμφέροντα μας καθυστέρηση.

Τα υπόλοιπα στην ΓΣ. Σας καλούμε να δώσετε μαζικά, ένα ηχηρό παρόν.

Η παρουσία του καθενός είναι υποχρέωση, όχι για τους συνδικαλιστές και τις παρατάξεις, αλλά για την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των συμφερόντων της τάξης μας.

ΕΑΜ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους