Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ε.Κ.Π.Ε.Φ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2019 - ΕΞΩ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ Τ.Κ. 35132  
ΤΗΛ: 22310 26651, 25583 Fax: 22310 26621 
e-mail:erkepeft@gmail.com  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 77/2016

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  25-04-2019 


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας τιμά με 24ωρη Παμφθιωτική Απεργία τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1 Μάη 2019 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στη συγκέντρωση στην Πλατεία Διάκου στις 10 το πρωί για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά βρισκόμαστε σε θέση μάχης. Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, καθιστούν αδιαπραγμάτευτη την παρουσία των Εργατικών Συνδικάτων. 





Καταδικάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα που οδήγησαν στη ματαίωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, είναι πλέον συνειδητά κατανοητό από όλους τους έλληνες ότι το εργατικό κίνημα, ενωμένο και δυνατό, με κοινό γνώμονα το συμφέρον της εργατικής τάξης, και απαλλαγμένο από βία και τραμπουκισμούς, τιμά τους πρωτοπόρους αγωνιστές,  τιμά όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τη δημοκρατία χωρίς να ρισκάρουν τις ζωές άλλων, όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για τη δικαιοσύνη δίχως να την υπονομεύουν με τις ενέργειές τους και τις πράξεις τους.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό-απεργιακό παρόν την Τετάρτη 1 Μάη στην Πλατεία Διάκου στις 10 το πρωί, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

«Ζήτω  η Εργατική Πρωτομαγιά»


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Ε.Φ.
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους