Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Kρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, ότι πλέον η σημερινή κυβέρνηση θα χρεωθεί ότι δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ                                                     10-09-2019
                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
Προς :
Γραφείο Πρωθυπουργού
Υπ. Οικονομικών
Υπ. ΥΠΕΝ
Βουλευτές της Ν.Δ του Νομού Φθιώτιδας :
Σταϊκούρα  - Κοτρωνιά -  Οικονόμου - Χειμάρα
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δήμο Λοκρών
Μ.Μ.Ε

 Η επιστολή μας αυτή θέλει να δείξει το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ΛΑΡΚΟ και δεν είναι άλλο από τις άστοχες ενέργειες και πειραματισμούς  της σημερινής διορισμένης Διοίκησης  από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΤΑΙΠΕΔ , που οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια  με τους ερασιτεχνισμούς τους  να κλείσουν την εταιρία.

 Επειδή η παράταξή μας πάντα ήταν και θα είναι μπροστά στα προβλήματα όλων των εργαζομένων , αυτή τη στιγμή διαμαρτυρόμαστε σε όλους όσους  λάβουν το δελτίο τύπου αυτό και πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουμε πια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , αλλά πλέον στην κυβέρνηση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία.




 Αν για τα δύο σκάνδαλα  ζητάει η κυβέρνηση εξεταστική επιτροπή (ΔΕΗ και ΕΛΤΑ) , τότε γι’ αυτό το σκάνδαλο που γίνεται κάθε μέρα στη ΛΑΡΚΟ  τι θα πρέπει να ζητήσει η κυβέρνηση;

 Όλοι οι φορείς  οι τοπικοί βουλευτές και όσοι εμπλέκονται με τη ΛΑΡΚΟ , είναι πλέον υπεύθυνοι γι΄ αυτή την κατάσταση που υπάρχει στην  εταιρία.

 Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου , ότι πλέον η σημερινή κυβέρνηση θα χρεωθεί ότι δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η σημερινή διορισμένη διοίκηση από το ΣΥΡΙΖΑ .

 Τα δύο συναρμόδια Υπουργεία  - Οικονομικών και ΥΠΕΝ , να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι ένα κλείσιμο της εταιρίας θα δημιουργήσει  στρατιές ανέργων σε 5 Νομούς της χώρας κι αυτό δεν ωφελεί ούτε την κυβέρνηση , αλλά ούτε και την ελληνική οικονομία.

 Τα συναρμόδια Υπουργεία και  οι βουλευτές της Ν.Δ πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν χρέος αυτή σ΄ αυτή  δύσκολη ώρα που βρίσκεται η εταιρία  με τη μη πληρωμή μισθών,  ανταλλακτικών και αναλώσιμων στην καθημερινότητα , το χάσιμο παραγωγής που είναι το κυριότερο και με 19.000 δολάρια  τις σημερινές τιμές νικελίου , η διοίκηση πειραματίζεται ακόμα με το μεταλλείο της Γουατεμάλας .

 Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 10ετίας στην εταιρία.

Αν πραγματικά η σημερινή κυβέρνηση και ο ίδιο ο πρωθυπουργός θέλει να δει σοβαρά το θέμα ΛΑΡΚΟ , ας πάρει αποφάσεις που να ανοίγουν το δρόμο στην εταιρία και στους εργαζόμενους.

Οι ανοχές και οι αντοχές της παράταξής μας τελείωσαν.

 Κάθε μέρα θα γνωστοποιούμε σε όλα τα ΜΜΕ αυτή την κακοδιαχείριση και την κακή Διοίκηση που υπάρχει σήμερα στην εταιρία .

Αν μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση σφυρίξει αδιάφορα , σύντομα θα αγωνιστούμε μαζικά  για να δείξουμε όλα τα προβλήματα που αναφέρουμε παραπάνω.



Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους