Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ - ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Βρυσάκια: 10/09/2019

Συναδελφισες-συναδελφοι, 

με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να καλωσορίσουμε τους συναδέλφους του ΑΣΚΕΛ στην πραγματικότητα.
Αλλά συνάδελφοι γιατί χρειάστηκαν πέντε χρόνια να καταλάβετε την κακοδιοίκηση, την απραξία, το βόλεμα των κολλητών, την απαξίωση του μόνιμου προσωπικού και την πλήρη απαξίωση του εξοπλισμού.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, για να το αλλάξετε αυτό; Κάνατε κάτι, ή και εσείς ήσασταν συμπαραστάτες και παρείχατε κάλυψη στις διοικήσεις γιατί κάνατε τις δουλειές σας, γιατί σας βόλευαν οι εργολαβίες; Συσκέψεις με τις ώρες με τους... 






κκ. Πουλάκη, Σταματιάδη και μοίρασμα της πίτας στους κολλητούς σας.
Αυτά που διαπιστώσατε και διατυπώσατε προχθές στην ανακοίνωση σας, τα καταγγέλλαμε εμείς τα πέντε τελευταία χρόνια, ενώ εσείς βγάζατε ανακοινώσεις για να μαλώσετε εμάς που κατηγορούσαμε τις “καλές σας διοικήσεις” , παρέχοντας κάλυψη στην ασυδοσία και αυθαιρεσία της διοίκησης.
Συνάδελφε πρόεδρε, στην σωματειακή ανακοίνωση με το λογότυπο του Σωματείου και την υπογραφή του προέδρου & γραμματέα, λέτε ότι δεν σας έγινε καμιά ενημέρωση για το μετάλλευμα της Γουατεμάλας.
Όταν κατεβήκαμε Αθήνα γιατί δεν μας πλήρωνε η εταιρεία, εσύ πρόεδρε δεν κάλεσες τους διοικούντες να έρθουν στην Εύβοια να μας ενημερώσουν για την εισαγωγή μεταλλεύματος από τη Γουατεμάλα;

Ρε ψεύτες δεν ήρθε η διοίκηση και μας έκανε ενημέρωση; Με τέτοιες συμπεριφορές συνάδελφοι της πλειοψηφίας ποιος νομίζετε ότι θα μας πάρει στα σοβαρά; Μην γελοιοποιείτε άλλο το συνδικάτο, γιατί το συνδικάτο δεν είστε εσείς αλλά οι εργαζόμενοι. 
 
Επιτέλους σοβαρευτείτε!!! 

Το αύριο της Λάρκο θα είναι δύσκολο με ψευτομαγκιές, με κατινιές και ψευτιές. Η προοπτική του μεροκάματου, μας γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη.

Επιτέλους πάρτε πρωτοβουλίες και ελάτε με σοβαρότητα μέσα από μια Γ.Σ. να πάρουμε αποφάσεις για το αύριο.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους