Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη «ένδοξης» σελίδας από τα πεπραγμένα των εκπροσώπων Δ.Α.Σ - ΠΑΜΕ...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη «ένδοξης» σελίδας από τα πεπραγμένα των εκπροσώπων Δ.Α.Σ - ΠΑΜΕ.
Όπως γνωρίζετε αφού διέλυσαν με βία και τραμπουκισμό το συνέδριο της ομοσπονδίας, ήρθε μια απόφαση από το Πρωτοδικείο Πειραιά που διόρισε προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από 8 (οχτώ) άτομα και μάλιστα κατά πλήρη αναντιστοιχία του καταστατικού, που απαιτεί 25 (εικοσιπέντε) μέλη για να μπορέσει να συγκροτηθεί σε σώμα η Π.Ο.Ε.Μ.






Πολύ δε περισσότερο, όταν διορίζονται σε ανακόλουθη σύνθεση από τις αποφάσεις του τελευταίου συνεδρίου, π.χ. ενώ η Α.Σ.Ε.Μ. είχε 1Ο(δέκα) εκπροσώπους, βρέθηκε με 2 (δύο), η Δ.Α.Σ με 9(εννέα) εκπροσώπους βρέθηκε με 4 (τέσσερεις), η Δ.Α.Κ.Ε από 4 (τέσσερεις) βρέθηκε με 2 (δύο) και η Εργατική Παρέμβαση από 2 (δύο) χωρίς κανέναν εκπρόσωπο.

Μετά από αυτή την απόφαση προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο σε 3 διαφορετικές συνεδριάσεις να βρούμε λύση για να συνθέσουμε ένα τυπικό προεδρείο που θα μπορούσε κατά ελάχιστο να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα που η| καθημερινότητα απαιτεί (αμοιβές υπάλληλων , ενοίκια, Δ.Ε.Κ.Ο., Έξοδα Συνεδρίου που εκκρεμούν) αλλά και τα συνεχή προβλήματα στον κλάδο μας.





Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοκρατικών παρατάξεων Α.Σ.Ε.Μ. - Δ.Α.Κ.Ε|να προσφύγουμε εκ νέου στη δικαιοσύνη και να ζητήσουμε ομόφωνα τη συμπλήρωση των διορισμένων μέχρι τον αριθμό 25 (εικοσιπέντε) που ορίζει ρητά το καταστατικό μας , οι κύριοι της Δ.Α.Σ. αρνιόντουσαν πεισματικά, αντιπροτείνοντας να ΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!! από τους υπάρχοντες 8 (οκτώ) διορισμένους. Προεδρείο. Στο σημείο αυτό βλέποντας ότι η εμμονή της Δ.Α.Σ. ήταν ένα ακόμη τέχνασμα για να διαλύσουν και εξευτελίσουν την Ομοσπονδία, αποφασίσαμε να αναλάβουμε πρωτοβουλία με νέα προσφυγή στο Πρωτοδικείο Πειραιά, που θα κατατεθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα εκδικαστεί με τη μορφή προσωρινής διαταγής τις επόμενες ημέρες.

ΠΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.   
Η Δ.Α.Σ. όμως ξεπερνώντας για μία ακόμη φορά το ίδιο της το «ΜΕΓΑΛΕΙΟ» της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας διαλύοντας κάθε έννοια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μαζεύτηκε μόνη της, την επόμενη μέρα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σε διοίκηση μοιράζοντας τις θέσεις του προεδρείου μεταξύ τους, σαν κοινοί τυμβωρύχοι.

Επειδή αυτό ξεπερνάει κάθε όριο αθλιότητας και ολοκληρωτισμού (αποφασίζουμε και διατάσσουμε), 
φτάνοντας στο σημείο να απαιτούν από τις υπαλλήλους της Ομοσπονδίας να τους παραδώσουν τα κλειδιά και τα λάφυρα της πόλης, σαν αδίστακτοι κατακτητές.

Κύριοι, της Δ.Α.Σ. εκτός από Προεδρείο στην Ομοσπονδία της Π.Ο.Ε.Μ. θα μπορούσατε να ΕΚΛΕΞΕΤΕ και Κυβέρνηση, εκδίδοντας αποφάσεις όπως σας βολεύουν, απαγορεύοντας μας ακόμη και την φυσική μας ύπαρξη αν αυτό σας ενοχλεί.... και επειδή ίσως το χιούμορ δεν βρίσκεται στα στοιχεία ι ου χαρακτήρα σας, σας δηλώνουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όχι:
•                 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ
•                 ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
•                 ΔΕΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

Δεδομένα που προκλήθηκαν με Βία και Τρομοκρατία θα αντιμετωπίζονται άμεσα από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Φτάνουν ΠΙΑ οι Εργατοπατέρες, οι Προστάτες, οι Ηγεμόνες της αλήθειας. Σήμερα κιόλας πριν να είναι αργά καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν στα Χέρια τους το Εργατικό Κίνημα.
Δεν θα ανεχθούμε πλέον ούτε έναν που να θέλει να το διαλύσει , για να κολλήσει ένσημα στον κομματικό του φορέα.
Τέλος καλούμε όλα τα μέλη μας να αγνοήσουν κάθε αυθαίρετο και παραποιημένο έγγραφο που κυκλοφορούν οι εκπρόσωποι της Δ.Α.Σ.



           Με συναδερφικούς Χαιρετισμούς

Οι διορισμένοι από το Πρωτοδικείο Πειραιά:                                     

               •               Τσόκας Δημήτριος
•                Κοντιζάς Μάρκος
•                Αθανασιάδης Χρήστος
•                Κορέντζελος Ανδρέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους