Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ - Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μας έχουν ανοίξει τον εργατικό μας τάφο...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΒΡΥΣΣΑΚΙΑ
23/4/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Το μεροκάματο μας απ’ ότι φαίνεται πεθαίνει και μαζί με αυτό και το αύριο των οικογενειών μας. Η Κυβέρνηση έχει πάρει αποφάσεις γνωστές σε όλους μας. Την ΛΑΡΚΟ την θέλουν, αυτό όμως που σιχαίνονται, είναι οι εργαζόμενοι σε αυτή! Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το νομοθέτημα (έκτρωμα) της Κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Για να κρατήσουν την ΛΑΡΚΟ ανοιχτή για τους επενδυτές, σπρώχνουν ζεστό χρήμα. Αυτοί που θα ενδιαφερθούν θα την πάρουν με αντίτιμο του 1 κατά δήλωση ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ και την θέλουν έτοιμη και ζωντανή.
Για τα δικαιώματα των εργαζομένων που δούλεψαν 40 χρόνια σε δύσκολες συνθήκες με καθημερινό κίνδυνο της ζωής τους αφ ενός και αφετέρου... 






των νέων εργαζομένων, των 1000 ευρώ, που από αύριο δεν θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ. Το ενδιαφέρον τους εξαντλείτε στα παρακάλια της Κυβέρνησης προς τους επενδυτές του 1 μπάς και προσλάβουν μερικούς ώστε να τους ταΐσουν λιγοστό και πικρό ψωμί.
Όλα αυτά γιατί; Πώς φτάσαμε ως εδώ; Ποιοι φέρουν ευθύνες; Είναι Ηλίου Φαεινότερο ! Παντελείς έλλειψη συνδικαλιστικής αντίδρασης ; ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ (ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ) ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ, μοιάζει να είναι η κυρίαρχη συνδικαλιστική μας αντίδραση. Για ποιο λόγο και γιατί δεν γνωρίζουμε, όμως ως εδώ και μη παρέκει.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μας έχουν ανοίξει τον εργατικό μας τάφο, μας έχουν φυτέψει και εμείς καθόμαστε και περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμος ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ να μας βάλει την ταφόπλακα. Το χειρότερο συνάδελφοι είναι ότι εμείς, «Τα Ζωντανά Πτώματα» έχουμε και αισθήσεις. Και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν! Έχουμε φορέσει ένα ηλίθιο χαμόγελο και περιμένουμε την ημέρα που ο Κ. Υπουργός θα μας ρίξει την ταφόπλακα. 

Συνάδελφοι η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ απαξίωσε την ΛΑΡΚΟ με τις ανίκανες διοικήσεις και μας οδήγησε στην παραγωγική απαξίωση. Τούτοι εδώ συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων και εμείς καθόμαστε, τους κοιτάζουμε, τους προσκυνάμε και τους γλύφουμε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! Πρέπει και μπορούμε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ , να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ και αυτό να ΑΛΛΑΞΕΙ. Κανενός εργάτη δεν του χαρίστηκε τίποτα. Σήμερα που τα χάνουμε όλα, αξίζει 

Συνάδελφοι να κάνουμε αντίσταση , όχι με Κουτσομπολιό στα καμαράκια, αλλά με Συνδικαλιστική δράση . Με σκληρό αγώνα, έστω και τώρα, μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα.
Συστρατευτείτε, Ξεβολευτείτε γιατί η μάχη δεν έχει χαθεί, χρειάζεται να αγωνισθούμε. Η Γενική μας Συνέλευση ας πάρει πρωτοβουλία για αγώνες που πρώτα απ’ όλα πρέπει να πιστέψουμε και μετά να υλοποιήσουμε.
Α και κάτι πολύ πιο σοβαρό. Η ΛΑΡΚΟ κάποτε είχε ένα επιστημονικό προσωπικό που στις δύσκολες ώρες και παρεμβάσεις έκανε και προτάσεις είχε. Σήμερα τι γίνεται Αγαπητοί Προϊστάμενοι Μηχανικοί, Αρχιμηχανικοί, Υποδιευθυντές ,Διευθυντές, Βολεμένοι με Δημοσιουπαλληλική Συμπεριφορά; Ξυπνήστε! Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω συστρατευτείτε και εσείς να δώσουμε ένα ηχηρό χαστούκι στις επιλογές του ΣΕΒ και των Δορυφόρων τους ( ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ). Για όλους χτυπάει η καμπάνα της απόλυσης , με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την νόμιμη αποζημίωση. 

Ξυπνήστε να αγωνιστούμε ενάντια στους ΠΑΣΑΔΕΣ

Υ.Γ. : ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ;
ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους