Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙA ΛΑΡΚΟ - Συναδέλφισσες Συνάδελφοι έφτασε η ώρα να Πούμε όχι στα Σχέδια της εξόντωσης των εργαζομένων και της ίδιας της Εταιρείας...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ
• Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)
• Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ
• Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
• Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ
• Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)
AΠ: Α018/2020
Ημερομηνία: 27/05/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Εχθές 26.05.20 πραγματοποιήθηκε Συνάντηση των Σωματείων στη Λάρυμνα. Ομόφωνα και για οργανωτικούς λόγους πήραμε απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης Απεργίας που θα γινόταν 29 Μαΐου στις 13 Ιουνίου με Συλλαλητήριο και κάθοδο στην Αθήνα.
Είναι ομόφωνη απόφαση όλων των Σωματείων.
 
Συναδέλφισσες Συνάδελφοι δεν θα σταματήσουμε ούτε μία μέρα. Πρέπει να δείξουμε στην Κυβέρνηση και στην Ειδική Διαχείριση ότι εμείς σαν εργαζόμενοι... 
 
 
 
 
 
δεν παίζουμε δεν μπορούν αυτοί άναρχα και παράνομα να κόβουν χρήματα από τις μισθοδοσίες χωρίς να έχουμε ενημέρωση σαν εργαζόμενοι.
Αυτές οι φασιστικές πρακτικές του εκκαθαριστή μας θυμίζουν πρακτικές χούντας του αποφασίζουμε και διατάσσουμε.
Τα συναρμόδια Υπουργεία σφυρίζουν αδιάφορα ως προς τις Πρακτικές της Ειδικής Διαχείρισης.
Πρόσφατα παραδείγματα είναι η καμινάδα του εργοστασίου που ξεκολλάνε τα μπετά και θα σκοτώσουν τον κόσμο αδιαφορώντας για τις ζωές των εργαζομένων. Δεύτερο το τριβείο στην Εύβοια που οι συνάδελφοι μας έχουν απόλυτο δίκιο, συνθήκες τραγικές, συνθήκες μεσαίωνα.
Τελικά ρωτάμε ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο, οι εκκαθαριστές ή η Κυβέρνηση.
Ο κος Χατζηδάκης που μιλούσε γα μέτρα Ασφαλείας τώρα τι λέει, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βγαίνει στα κανάλια να γελάει, να ειρωνεύεται χωρίς να έχει στην άκρη του μυαλού του ότι πίσω από αυτή την Εταιρεία υπάρχουν οικογένειες.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι
έφτασε η ώρα να Πούμε όχι στα Σχέδια της εξόντωσης των εργαζομένων και της ίδιας της Εταιρείας.
Για τους πληρωμένους Κονδυλοφόρους που λειτουργούν σαν Γραφείο Τύπου του κου Χατζηδάκη και Βρωμίζουν καθημερινά με λάσπη τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους της έχουμε να τους πούμε ότι αποτελούν εξαίρεση του κανόνα ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Όσο για τον εκπρόσωπο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που θέλει να φανεί σωτήρας των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ έχουμε να του πούμε ότι είναι οσφυοκάμπτης και εντολοδόχος κάποιων κυβερνητικών συμφερόντων που έχουν ως σκοπό να αποσυντονίζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά
προβλήματα των εργαζομένων. 
 
<<Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ>> έρχεται από τον τραπεζικό κλάδο και από όσο γνωρίζουμε η μόνη στάση που κρατάει είναι στα τέσσερα γιατί δεν μπορεί να σταθεί όρθιος.

                        Τα Δ.Σ. των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους