Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Αφού θέλουν ριάλιτι και ανακοινώσεις, θα παίρνουν και απαντήσεις!

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

23/10/2020

Είπαμε και το τονίσαμε αν προκληθούμε θα απαντήσουμε. Τελικά με την σημερινή ανακοίνωση της ΕΝΩ.ΣΥ μας επιβεβαιώνουν ποιοι ήταν στην ανώνυμη ανακοίνωση της Λάρυμνας και επειδή έχουν πολλές απορίες και ερωτηματικά θα πρέπει να πάρουν και τις κατάλληλες απαντήσεις. Τελικά είναι υπέρ των προαγωγών οι ίδιοι όπως έγραψαν στην πρώτη ανακοίνωση ή είναι κατά; Γιατί στους προαχθέντες κάνουν τους καλούς και τους λένε συγχαρητήρια "και ότι χάρηκαν που έγινε αυτό. Τελικά τι θέλουν θα μας πουν ?? Μάλλον θα πούμε εμείς. Έφυγαν από μια παράταξη γιατί δεν πήραν προαγωγές! Αυτή είναι η αλήθεια. Αν είχαν πάρει από τους πρώτους σήμερα θα ήταν όλα ρόδινα και αυτό ξεκίνησε από τις δύο πρώτες προαγωγές που η παράταξη μας δεν είχε ιδέα. Από την ημέρα αυτή άρχισε η γκρίνια λέγοντας τα σημερινά στελέχη της ΕΝΩ.ΣΥ «εμείς δεν μπορούμε και θα ανεξαρτητοποιηθούμε». Έτσι και έκαναν.    Από εκεί και μετά άρχισε ο πόλεμος λάσπης και κατηγοριών λέγοντας πολλά και διάφορα. Τόσα χρόνια μαζί δεν τίμησε ποτέ αυτό που του έδωσε η παράταξη του. Απλά ήθελε πολλά περισσότερα... 

 

 

 

 

 

τα οποία εμείς δεν μπορούσαμε να τα δώσουμε και γι αυτό μετά ήμασταν άχρηστοι. Αυτά έλεγε περνώντας στους χώρους εργασίας. Θα ξέχασε βέβαια ότι με το καλημέρα σας και την αλλαγή της τοπικής διεύθυνσης άλλαξε το σπίτι του, ενώ άλλοι συνάδελφοι ακόμα δεν μπορούν να πάρουν σπίτια. Όσο για τον πρόεδρο του σωματείου που αναφέρουν ότι εργάζεται 9:00-12:00 θα ξεχνούν πως του πήραν την βάρδια που είχε και με ποιο τρόπο... Αλλά θα πρέπει να πούμε ότι ο πρόεδρος του σωματείου ποτέ δεν έστησε συνάδελφο στην δουλειά όπως ο συγκεκριμένος που άφηνε τους συναδέλφους μόνους τους, λέγοντας ότι είναι μόνιμα νυχτερινός στο ΕΚΠΕΦ. Έτσι για την αποκατάσταση της αλήθειας γιατί οι συνάδερφοι του, του έκαναν παράπονα. Για τον πρόεδρο   του   σωματείου,   συνάδελφος   εργοδηγός   δεν   έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ. Θα πρέπει να αναφέρουμε μια σειρά γεγονότων ακόμα για το τι έλεγαν όταν ήταν στην παράταξη επειδή σήμερα το παίζουν λαϊκά παιδιά και φίλοι των εργαζομένων. Κάποια στιγμή οι συνάδερφοι μας θα μάθουν τι απαιτήσεις είχαν! Εμείς ούτε να διώξουμε κανέναν θέλουμε ούτε θα σταματήσουμε την εξέλιξη κανενός γιατί αν πούμε όλα τα ζητήματα που μας έβαζαν θα καταλάβετε πολλά. Εμείς με όλους δεν θέλουμε αποκλεισμούς και διαχωρισμούς και μαγκιά θα ήταν αν έδινες την έδρα σου στον επόμενο και αν έδινες και την έδρα στο εργατικό κέντρο.

 Όχι από την μία  να   εκλέγεσαι   με   μια  παράταξη   και   από  την  άλλη   να ανεξαρτητοποιείσαι και να λες πως μετά από χρόνια κατάλαβες με ποιους είχες να κάνεις. Για ρωτήστε τους συνάδερφοι, αν είχαν προαχθεί πρώτοι θα έφευγαν ή θα ήταν όλα καλά; Όσο θα συνεχίζουν τις προκλήσεις εμείς έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Άλλωστε ήμασταν χρόνια μαζί και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Εμείς κρατήσαμε τα πάντα χωρίς τριγμούς μέχρι τώρα. Αφού θέλουν ριάλιτι και ανακοινώσεις,    θα παίρνουν και απαντήσεις! Είμαστε γνωστοί πλέον και να μην ανησυχούν εδώ θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Θα βαρεθούν να μας βρίζουν και να μας βλέπουν. Όλος ο κόσμος της ΛΑΡΚΟ έχει και νου και γνώση. Προτάσεις δεν βλέπουμε από τους συγκεκριμένους εν όψη ιδιωτικοποίησης. Το μόνο που διακρίνουμε είναι ο διαχωρισμός και η ίντριγκα. 

Συναδέρφισσες, συνάδελφοι μετά το κοινωνικό πακέτο να είστε βέβαιοι ότι θα κληθείτε με την ψήφο σας να εκλέξετε καινούργιο ΔΣ. Αλλά να φροντίσετε επειδή η κατάσταση είναι σοβαρή να σας εκπροσωπήσουν άξιοι συνάδερφοι και όχι άνθρωποι που θα σας αδειάσουν την πρώτη στιγμή. Αν προκληθούμε ξανά και πάλι θα απαντήσουμε και πιο δυναμικά ακόμα, γιατί δεν φοβόμαστε κανέναν και ειδικά κάποιους που μέχρι χτές ύμνους έβγαζαν για εμάς. 

Συναδέρφισσες, συνάδελφοι πρέπει να υπάρχει  σχετική ψυχραιμία και όταν υπάρχουν δεδομένα θα ενημερωθείτε όπως ακριβώς πρέπει. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα εξελίξεων, οπότε όταν θα έχουμε κάτι γραπτό θα το μάθετε. Εσείς κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια που θέλουν διχόνοια και διάσπαση.

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΔΑΚΕ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ (ΛΑΡΚΟ) ΕΒΑΛΟΝ ΚΛΗΡΟΝ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους