Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λοκρών εύχεται για το 2021 σε όλους τους δημότες του Δήμου Λοκρών καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λοκρών εύχεται για το 2021 σε όλους τους δημότες του Δήμου Λοκρών καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Η νέα χρονιά θα μας βρει με το κεφάλι ψηλά και με ακλόνητη πίστη στο λαό, ότι σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες θα σταθεί όρθιος και δυνατός. Η αισιοδοξία που θέλουμε να μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας διαφέρει από το «εμπόριο ελπίδας» που καλλιεργεί η κυβέρνηση με τοπικούς παράγοντες και άλλα επιτελεία του συστήματος.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό των εργαζομένων, των ανέργων, των βιοπαλαιστών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας, των εργατών της ΛΑΡΚΟ... 

 

 

που για έναν χρόνο βρίσκονται στην πρωτοπορία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, για μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν την ριζική βελτίωση τη ζωής τους.

Απλώνουμε το χέρι σε όλους έχοντας βαθειά την πίστη ότι ο ίδιος ο λαός μπορεί να βρει με τον αγώνα του λύση στα καθημερινά προβλήματα, και να βάλει θεμέλια για την οργάνωση μιας νέας κοινωνίας αρκεί να πιστέψει στο δίκιο και την δύναμη του.

 

       ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

 

      ΟΙ ΔΗΜ. Και ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους