Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΑΣΚΕΛ - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Συνάδελφοι, αυτή η κυβέρνηση θα βάλει την ταφόπλακα στη ΛΑΡΚΟ και θα βυθίσει έξι νομούς, στους οποίου δραστηριοποιείται η εταιρία, στην ανεργία...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:


ΑΣΚΕΛ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Πέρασε αρκετός καιρός από τη δημοσιοποίηση της τελευταίας μας ανακοίνωσης και νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Σταϊκούρα και του κ. Μελέτη με το σωματείο της Λάρυμνας για την παραγωγή του εργοστασίου, οι συνάδελφοι συνδικαλιστές του αδελφού σωματείου, δεν έγιναν πιο σοφοί. Αλλά και πώς να γίνουν άλλωστε; Αφού η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά και οι αρμόδιοι υπουργοί της, που εμπλέκονται με την πώληση της ΛΑΡΚΟ, πηγαίνουν από την κοροϊδία στο ψέμα. Τι έχουν διασφαλίσει για εμάς συνάδελφοι; 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

 

 

 

Κύριε Σταϊκούρα, δεσμευτήκατε μπροστά σε συνδικαλιστές της ΛΑΡΚΟ για μία συνάντηση με το υπουργείο εργασίας και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την κυρία Στρατινάκη. Ακόμη ένα ψέμα προστίθεται στα πολλά που έχετε πει μέχρι τώρα. Κύριε Σταϊκούρα, εκτιμάμε ότι ένας ΤΣΑΡΟΣ της οικονομίας δεν κρύβεται, δίνει λύσεις σε αντίθεση με εσάς. Αν δεν έχετε κάνει κανένα σχέδιο για την ΛΑΡΚΟ, αν την οδηγείται εντέχνως για πτώχευση αφήνοντας τόσους εργαζόμενους της στο δρόμο χωρίς δουλειά, να βρείτε το θάρρος να το πείτε.

Συνάδελφοι, αυτή η κυβέρνηση θα βάλει την ταφόπλακα στη ΛΑΡΚΟ και θα βυθίσει έξι νομούς, στους οποίου δραστηριοποιείται η εταιρία, στην ανεργία.

Σαν συνδικαλιστές ευχόμαστε από βάθους καρδιάς και στην πιο βαθιά μας σκέψη να είμαστε υπερβολικοί και να κάνουμε λάθος. Όμως, αυτά που καταλαβαίνουμε, οφείλουμε να τα λέμε στους εργαζόμενους που τόσα χρόνια μας τιμούν με την ψήφο τους. Μακάρι να μην δικαιωθούμε και η κυβέρνηση αυτή, αλλά και οι υπουργοί της, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη ΛΑΡΚΟ. Μέχρι, όμως, να φτάσει αυτή η ώρα, σας καλούμε σε εγρήγορση και επαγρύπνηση γιατί συνάδελφοι όταν φτάσει η ώρα να βγει επιτέλους το περίφημο αυτό σχέδιο, να ξέρετε ένα :

Ο πιθανός στόχος και αυτοί που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο θα είναι οι εργαζόμενοι.

                          Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

                                                          ΑΣΚΕΛ

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους