Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Λοιπόν τους προκαλούμε να ρίξουν μομφή κατά του σωματείου και αναλάβουν τις ευθύνες...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΛΑΡΥΜΝΑ 24-06-2021

ΕΔΡΑ:ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ.ΤΗΛ:2233041403/44437

ΑΡ.ΦΑΞ:2233041164

somatiolarcosel@gmail.com
Αρ.Πρωτ.-92
http://

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε Δ.Σ όπου πάρθηκε απόφαση κατά πλειοψηφία για παράταση των εκλογών έως και τις 31.10.21. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί σύμφωνα με τον νέο εργασιακό νόμο

4808/2021{τεύχος Α101/19-062021) που κάνει λόγο για παράταση εκλογών. Με αφορμή την προκλητική ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΩ.ΣΥ., που αφήνει αιχμές κατά του σωματείου και των μελών Δ.Σ ότι αποφεύγουν τις εκλογές εσκεμμένα, θέλουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης να βάλουμε ορισμένα πράγματα στην θέση τους.

 

 

 

Τα αδελφικά σωματεία της ΛΑΡΚΟ πήραν παράταση χωρίς τριγμούς και υπονοούμενα, ενώ εδώ συνάδελφοι η παράταξη ΕΝΩ.ΣΥ ακολουθεί άλλο δρόμο μέσω αυτής της ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε. Η απόφαση του Δ.Σ ήταν ομόφωνη για αναβολή της Γ. Σ και μετάθεση της 06-07-2021, έπειτα απο συνάντηση με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ώστε να μην σταματήσει καμία διαπραγμάτευση και καμία εξέλιξη.

 Η συγκεκριμένη παράταξη αναφέρει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο Δ.Σ πρέπει να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες και να προχωρήσουμε σε εκλογές, Λοιπόν τους προκαλούμε να ρίξουν μομφή κατά του σωματείου και αναλάβουν τις ευθύνες για την διακοπή των διαπραγματεύσεων που έχουν σκοπό το όφελος όλων μας. Επίσης συνάδελφοι θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας πως αν τώρα μπούμε σε διαδικασία εκλογών, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας.

 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αυτή τη στιγμή σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει η ένωση όλων μας και θα πρέπει να σταματήσουν οι υπαινιγμοί και οι μομφές οστό την συγκεκριμένη παράταξη που έχουν σκοπό την διάσπαση του σωματείου και τον διχασμό των εργαζομένων. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους θα κρίνουν το αποτέλεσμα γι αυτό καλό είναι να μην προτρέχουν ορισμένοι.

 

Γι αυτόν τον λόγο αγαπητοί συνάδελφοι ομόφωνα το Δ.Σ του σωματείου αποφάσισε δημοκρατικά να πάμε το θέμα σε γενική συνέλευση και να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι αν θέλουν την παράταση αυτή η αν δεν τη θέλουν να πάμε σε εκλογές.

 

Είναι καλό να γνωρίζετε πως όταν είσαι σε περίοδο εκλογών σταματάει οποιαδήποτε διαδικασία. Ας αποφασίσουμε όλοι τι θέλουμε σε αυτή την Γ.Σ, που θα υπάρχει και ενημέρωση μετά την συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας για να ξέρουμε που βρισκόμαστε σαν εργαζόμενοι.

 

Και τέλος συνάδελφοι ομοφώνα αποφασίσαμε να πάμε σε γενική συνέλευση μετά την συνάντηση με το υπουργείο εργασίας και να τεθεί και θέμα εκλογών.

Τώρα τι μας λένε οι συνάδελφοι της ΕΝΩ.ΣΥ ας μας το πουν στην συνέλευση.


Δεν ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ σαν σωματείο να απαντάμε σε παραταξιακές ανακοινώσεις αλλά όταν γράφουν ανακρίβειες είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

 

           ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ


                             ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους