Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Ορισμός ημερομηνίας εκλογοοπολογιστικής γενικής συνέλευσης και Επικύρωση των αποφασεων...

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ      

ΛΑΡΥΜΝΑ 09-10-2021

ΕΔΡΑ:ΛΑΡΥΜ ΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ.ΤΗΛ:2233041403/44437


ΑΡ.ΦΑΞ:2233041164

somatiolarcosel@gmail.com

Αρ. Πρωτ. -159 -

Ανακοίνωση  

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  «Ορισμό ημερομηνίας εκλογοοπολογιστικής γενικής συνέλευσης».

2. «Επικύρωση των αποφασεων που πήρε το συντονιστικό στις 04/10/2021».


Για το πρώτο θέμα:

 

 

Η παράταση θητείας που είχε δοθεί στα διοικητικά συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων λόγω κορονοϊού λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2021.

Προς αποφυγή διορισμού διοίκησης και κατόπιν συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, προκηρύσσεται εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση με βάση το καταστατικό την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:00 το πρωί στο κινηματογράφο Ίλιον. Στην Γ.Σ. όπου θα παραστεί δικαστικός αντιπρόσωπος για την πραγματοποίηση εκλογής εφορευτικής επιτροπής.

Παρακαλούμε όσους συναδέλφους θέλουν να είναι υποψήφιοι για εφορευτική επιτροπή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα, να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους στο σωματείο έως και στις 26 Οκτωβρίου 2021.

 

Για το δεύτερο θέμα:

 

Υιοθετούνται οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο συντονιστικό των σωματείων που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ. Η απεργία στης 13 Νοεμβρίου 2021 και η κάθοδος στην Αθήνα θα αλλάξει και θα μεταφερθεί πιο νωρίς μόνο εάν έχουμε άμεσες εξελίξεις που θίγονται οι εργαζόμενοι.

Η 24ωρη απεργία και η κάθοδος των εργαζομένων στην Αθήνα πρέπει να είναι απόφαση γενικής συνέλευσης. Γι αυτό την Τετάρτη στις 1:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση σπ|ν πύλη όπου θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παράστασης διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουμε τα Δ.Σ. στο υπουργείο οικονομικών την Δευτέρα 11/10/2021.

Παράλληλα στάλθηκαν επιστολές και ζητάμε συνάντηση με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, το Δήμο Λοκρών και την περιφέρεια έτσι ώστε να ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Διανύουμε την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας στη ΛΑΡΚΟ που αφορά άμεσα το μέλλον όλων των εργαζομένων. Καθημερινά ακούγονται διάφορα σενάρια. Παρακαλούμε κλείστε τα αυτιά σας, ότι επίσημο έχουμε θα σας ενημερώνουμε γραπτώς και με ομιλίες στην πύλη.

Μπροστά μας έχουμε νέο κύκλο κινητοποιήσεων που πρέπει να συνδυαστεί με τις αρχαιρεσίες. Κενότητα μεταξύ των εργαζομένων και η συσπείρωση γύρω από το σωματείο είναι όρος για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως κάνουμε 22 μήνες μέχρι σήμερα.

 

Όλοι και όλες στη γενική συνέλευση την Τετάρτη στις 1:30 το μεσημέρι πύλη.

 

Όλοι και όλες στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:00 το πρωί στο κινηματογράφο Ίλιον.

 

Με μεγάλη απαρτία στις Γ.Σ. και συσπείρωση, στέλνουμε το μήνυμα ότι θα υπερασπιστούμε μέχρι να διασφαλίσουμε την συνέχιση της λειτουργίας, τις θέσεις εργασίας, τον μόχθο που μας χρωστούν ως εργοδότες και πολιτικοί προϊστάμενοι.

 

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους