Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Α.Ε.Ε.Λ - Ο προεκλογικός αγώνας τελείωσε και τώρα είναι ώρα οι δεσμεύσεις και τα λόγια να γίνουν πράξη...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε

Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε.Ε.Λ 

Δεκέμβρης 2021 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο συνδυασμός μας χαιρετίζει θερμά όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν καθολικά στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας στις 6 Δεκεμβρίου, με το ποσοστό συμμετοχής να φτάνει 95% και με την ψήφο τους μάς ανέδειξαν 1η δύναμη.

Οι εργαζόμενοι «μίλησαν». Κόντρα στις πιέσεις υπουργών, διευθυντών και μηχανισμών, το 41,5 % των εργαζομένων επέλεξαν και έδωσαν 4 από της 9 έδρες στο Δ.Σ., 2 από της 3 στην Εξελεγκτική Επιτροπή, στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικότητας και της Ενότητας των εργαζομένων, της εξασφάλισης της συνέχισης του αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

 

 

 

Ο προεκλογικός αγώνας τελείωσε και τώρα είναι ώρα οι δεσμεύσεις και τα λόγια να γίνουν πράξη.

Τα προβλήματα των εργαζομένων «τρέχουν». Η κυβέρνηση δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το τι θα κάνει σε ότι αφορά την διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας. «Κλείνουμε» δεύτερο έτος κάτω από μεγάλες περικοπές, χωρίς δώρα, επιδόματα αδείας κτλ, αντιμέτωποι με την γενική ακρίβεια και την εξάπλωση της πανδημίας. Συνάδελφοι με θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα είναι «όμηροι» γιατί η κυβέρνηση δεν τους δίνει τον αυτά που δικαιούνται. Συνάδελφοι στις εργολαβίες αναμένουν αν θα συνεχίσουν να εργάζονται. Όλοι μαζί εργαζόμαστε σε μια πλήρως απαξιωμένη και επικίνδυνη για την ασφάλεια μας ΛΑΡΚΟ, που υπολειτουργεί σε μια περίοδο που οι τιμές του Νί είναι στα ύψη.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα η θέση μας είναι, σε συντονισμό με τα αλλά Σωματεία της ΛΑΡΚΟ , άμεσα να επανεκκινήσουμε τις διαδικασίες έτσι ώστε να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου στις δεσμεύσεις του για όλα τα παραπάνω και με βάση τις απαντήσεις του, να αποφασίσουμε συλλογικά πως συνεχίζουμε.

Ως 1η δύναμη πιστή στις δεσμεύσεις μέχρι το τέλος θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Σωματείου, η ενότητα όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα το πως εκφράστηκαν συνδικαλιστικά στις εκλογές n καλή ενημέρωση και η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες.

Σε αυτή τη βάση είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί σε ένα αντιπροσωπευτικό - αναλογικό προεδρείο. Αυτήν είναι η θέση μας.

 

Με Ενότητα, Αποφασιστικότητα και με ένα Σωματείο που θα είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους, συνεχίζουμε μέχρι τη ΝΙΚΗ.

 

 Α.Ε.Ε.Λ 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους