Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν ώρα για δουλειά ώρα για αποτελέσματα για τους εργαζόμενους...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφίσσες, Συνάδελφοι 

Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας αναδείξατε δεύτερη δύναμη στον χώρο μας. Η παράταξη μας κατάφερε να σταθεί στα πόδια της με όλο τον πόλεμο που δέχθηκε αλλά εμείς δεν θα κρατήσουμε κακίες και δεν θα στραφούμε με ύβρεις σε κανένα συνδυασμό, γιατί όπως είπαμε και προεκλογικά δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έρχονται. Θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις παρατάξεις και να δείξουμε ένα καλό επίπεδο ώστε όλοι εσείς συνάδερφοι να συμμετέχετε σε όλα.  Η  παράταξη σύμφωνα με την λαϊκή και Συναδερφική εντολή που πήρε από το σώμα δηλ από εσάς θα το σεβαστεί, θα αγωνιστεί κάθε μέρα ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων χωρίς κανένα αποκλεισμο.

 

 

 

  Όλοι οι  εργαζόμενοι για εμάς είναι το ίδιο και αυτοί που μας ψήφισαν και αυτοί που δεν ψήφισαν. Η παράταξη της ΔΑΚΕ τα τελευταία 3 χρόνια κατάφερε να είναι μπροστά σε όλες τις εξελίξεις. Να είναι πάρων σε όλα τα γεγονότα. Κοιτάξαμε και κοιτάζουμε πάντα τους εργαζόμενους στα μάτια. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από κομματικές ταμπέλες. Αντίθετα τους πολεμήσαμε με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι θα πρέπει να συσπειρωθούμε, στο σωματείο τα προβλήματα πολλά και όπως πάντα λέμε κλειστά τα αυτιά σας σε όλους αυτούς που κάνουν κακό στο σύνολο των εργαζομένων. Τώρα ήρθε η ώρα να πιέσουμε και να παλέψουμε όλα αυτά που διεκδικούμε να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Ο αγώνας με τον διάλογο να συνεχιστεί και αν ο διάλογος από την μεριά της κυβέρνησης δεν είναι εφικτός τότε να μπούμε στον δρόμο του αγώνα όπως μέχρι σήμερα κάναμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε γεμάτοι από όλα εμπειρία και αγώνες.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι ευχόμαστε καλή θητεία σε όλους τους συναδέρφους.

Ευχόμαστε να είναι μια θητεία χωρίς αποκλεισμούς και κομματικά παιχνίδια άλλωστε η παράταξη μας στην εισήγηση της είπε θα υπογραφεί ότι είναι καλό για το συμφέρον των εργαζομένων. Δεν θα μπει σε διαδικασία ύβρεων μεταξύ των κυβερνώντων θα είμαστε υπέρ του διαλόγου. Αν αυτό όμως δεν είναι εφικτό τότε και εμείς έχουμε δικές μας προτάσεις να τους αντιμετωπίζουμε. Δεν μπήκαμε σε ένα σχήμα για να είμαστε γλάστρες θα είμαστε παρόντες σε όλα. Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν ώρα για δουλειά ώρα για αποτελέσματα για τους εργαζόμενους. Σύνθημα μας καμιά μέρα χαμένη! Κλείνοντας αυτη την ανακοίνωση θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την συμμετοχή σας στις εκλογές, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το επίπεδο των εκλογών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέρφους της εφορευτικής επιτροπής για τις μέρες αγώνα που έδωσαν ώστε να ολοκληρωθεί το δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων. Να είστε όλοι καλά να προσέχετε την υγεία σας ευχόμαστε καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα και θέλουμε να σας πούμε ότι έχουν γνώσει οι φύλακες. Είμαστε εδώ είμαστε παρόντες. 

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Συναδελφικά

 

                                     ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

 

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους