Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΩ.ΣΥ. - Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε συσπείρωση γύρω από το σωματείο και συμμετοχή στις αποφάσεις...

ΕΝΩ.ΣΥ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

 

Συναδελφισες, συνάδελφοι

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας και ιδιαιτέρως αυτούς που στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας και μας έδωσαν την δυνατότητα συμμετοχής με δυο έδρες σε αυτό το σχήμα. Μας δίνετε ώθηση, όρεξη και την θέληση να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και με μεγαλύτερο σθένος τον αγώνα που ξεκινήσαμε.

Αφήνουμε πίσω μας τα τραγικά λάθη που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, και δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να επαναφέρουμε το χαμένο κύρος... 

 

 

 

 

και την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων προς τον θεσμό        του ένδοξου και με μεγάλη ιστορία Σωματείου Εργαζομένων Λάρκο.

Υπόσχεση μας είναι ο τίμιος και με αξιοπρέπεια αγώνας για την διασφάλιση και ισάξια κατανομή των εργατικών μας δικαιωμάτων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε συσπείρωση γύρω από το σωματείο και συμμετοχή στις αποφάσεις έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε την καλύτερη λύση στα προβλήματα μας.

Η επόμενη μέρα θα είναι επιτέλους ξεκάθαρη με στόχους, στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες! Δυναμικά με όρεξη και πάθος για να παραμείνει η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδας ξανά στην κερδοφορία και στην ανάπτυξη.

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους όσους εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για να υπάρξει συνέχεια στην εταιρία.

 

               Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς. 

 

                   Ενωτική  Συνεργασία.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους