Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Εμείς έχουμε πολλά να πούμε κάποιοι άλλοι δεν έχουν να πουν τίποτα...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - 30/11/21

Συν συν 

Σε λίγες μέρες θα κληθείτε να ψηφίσετε διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο μας εμείς με αίσθημα ευθύνης όπως κάναμε όλα τα χρόνια θα ζητήσουμε την ψήφο σας γιατί στα τρία αυτά χρόνια που πέρασαν σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων ήμασταν μπροστά σε όλα τα γεγονότα σε όλους τους αγώνες και αυτό θα κάνουμε και μετά τις εκλογές από οποίο μετερίζι μας δώσετε εσείς. Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα του σωματείου χωρις τριγμούς χωρίς τρικλοποδιές και χωρίς υπόγεια δίκτυα μακριά από εμάς όλα αυτά. Θα αγωνιστούμε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάμε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα κεκτημένα μας τα δεδουλευμένα μας αυτά που όλοι μαζί έχουμε τόσα χρόνια χωρίς κανένα αποκλεισμό νέου και παλιού όπως παπαγαλίζουν κάποιοι... 

 

 

 

 

 

ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία αυτών τωv κακών αποκλεισμών όπως ακόμα και σήμερα αυτό που κάνουν κάποιοι να διαχωρίζουν τα χωριά να αποκλείουν και να μηδενίζουν μια ολόκληρη πόλη και ο Νοών νοειτω απλά εσείς σαν εργαζόμενοι μην δεχτείτε αυτούς τους αποκλεισμούς να κοιτάξετε την ενότητα όλων να διασφαλιστεί η ομαλότητα η σύμπνοια χωρίς κανένα αποκλεισμό δεν περισσεύει κανένας η επόμενη μέρα των εκλογών θα σηματοδοτήσει πολλά πράγματα αν τώρα μπούμε στην διαδικασία να βρίζει ο ένας τον άλλον μετά πως θα πορευτούμε όλοι μαζί για το καλό όλων των εργαζομένων. Η παράταξη μας δεν θα μπει σε αυτή την διαδικασία δεν θα ακολουθήσει το σκληρό ροκ κάποιων που θέλουν εύκολα να απαλλαγούν από εμάς εμείς

έχουμε πολλά να πούμε  κάποιοι άλλοι δεν έχουν να πουν τίποτα.  

Συν Συν η παράταξη μας την επομένη των εκλογών  θα κοστολόγηση την δική σας ψήφο οποία κοστολόγηση και να είναι θα είναι σεβαστή και αποδεκτή από το σύνολο θα είμαστε παρών στα γεγονότα και στις εξελίξεις δεν θα αφήσουμε 24 μήνες αγώνα να πάνε χαμένοι αλλωστε οι στόχοι μας είναι κοινοί δεν θα επιτρέψουμε «καμία απόλυση θα είμαστε όλοι στην δουλειά η όλοι κανένας αποκλεισμός όλοι έχουμε δικαίωμα στο μεροκάματο δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ένα ευρώ από τα κεκτημένα μας γιατί είναι λεφτά με αίμα κανένα χάσιμο αυτών που κρατήσαμε τόσα χρόνια με τους αγώνες που κάναμε. 

Συν Συν ζητούμε την ψήφο σας με τιμιότητα απέναντι σας αυτά που λέγονται και ακούγονται ότι φάγανε τα λεφτά της ασφάλειας τι κάνει ο δικηγόρος κλπ θα πρέπει να ξέρουν πως πρέπει να έχουν αποδείξεις ότι κάποιοι έφαγαν χρήματα να πάνε στον εισαγγελέα αν δεν έχουν στοιχεία να το βουλώσουν γιατί θα πάμε εμείς στον εισαγγελέα. Οσο για τον δικηγόρο θα πρέπει να ενημερωθείτε ότι όλα μας τα ζητήματα εκδικάζονται τον Φεβρουάριο του 2022 με ξεχωριστές ημερομηνίες όπως σας είχαμε πει στην πύλη σε ενημέρωση που έχει γίνει οπότε και αυτή η παραπληροφόρηση έπεσε στο κενό. Οι αγώνες μας δικαιώνονται δεν έχουμε χάσει το μεροκάματο δεν μας χρωστούν τους μισθούς. Έχουμε όμως και το τονίζουμε κατακρίνει τον νόμο που ψηφίστηκε τον Μάρτιο μήνα για την ειδική διαχείριση η κυβέρνηση εγκλημάτησε κατά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ νομοθέτησε με μίσος. Αλλά μέσα από όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση ζήσαμε και είμαστε ζωντανοί και θα μας νιώσουν καλά στο πετσί τους σε όποια ενέργεια είναι κατά των εργαζομένων.

Συν συν εμείς ευχόμαστε καλό αγώνα σε όλες τις παρατάξεις έντιμο αγώνα παρακαλούμε όμως να σταματήσει ο διαχωρισμός των χωριών και εννοούμε να είναι κακή η Μαλεσίνα και καλοί όλοι οι υπόλοιποι εμείς σαν παράταξη θα το διαφυλάξουμε αυτό και μακριά από εμάς αυτοί οι αποκλεισμοί το 2022 θα είναι πιο δύσκολο από το 2021 θα πρέπει να είμαστε μαζί και όχι τσακωμένοι και με αποκλεισμούς χρειαζόμαστε όλοι μας δίκαιο αγώνα σε όλες τις παρατάξεις και ζητούμε την ψήφο σας με τιμιότητα γιατί μπορούμε στα δύσκολα και το έχουμε αποδείξει.

 

            Συναδελφικά Δάκε ΛΑΡΚΟ.          

 

Υ.Σ εμείς συνάδελφοι στην παρούσα φάση την όποια βρίσκεται η εταιρεία δεν θα βγούμε με ψεύτικες υποσχέσεις όπως κάνουν κάποιοι, το μόνο που έχουμε να υποσχεθούμε είναι τα δίκαια αιτήματα του σωματείου, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

 

Διοικητικό Συμβούλιο

(έως 9 σταυρούς)

 


  1. Ανδρίτσος Γεώργιος του Αθανασίου

  2. Ανέστης Ζαχαρίας του Άγγελου

  3. Γκέκας Δημήτριος του Σάββα

  4. Γκιώνης Άγγελος του Νικολάου

  5. Δόσκορης Φώτης του Βασιλείου

  6. Ζανιάς Δημήτριος του Χρήστου

  7. Καζάνας Ανέστης του Σπύρου

  8. Καλλής Γεώργιος του Ηλία (Τζιτάμης)

  9. Καραμίντζος Ιωάννης του Αντωνίου

  10. Καραμίντζος Αγγελής του Λουκά

  11. Καρανάσιος Ιωάννης του Κωνσταντίνου

  12. Κατσαγάννης Κωνσταντίνος του Δημητρίου

  13. Κορέτζελος Ανδρέας του Ιωάννη

  14. Κούρος Κωνσταντίνος του Ανδρέα

  15. Κηρολίβανος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου

  16. Κωτσαλάς Γεώργιος του Βασιλείου (Τζο)

  17. Μαρτίνου Πολύμερος του Μαρτίνου 

  18. Μαυροδήμος Γεώργιος του Μάρκου

  19. Μπονόβας Ανέστης του Γεωργίου

  20. Μπουγέτσας Ιωάννης του Δημητρίου

  21. Μπρεκουλάκης Νικόλαος του Στέφανου

  22. Παπασταμάτης Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου

  23. Πέππας Δημήτριος του Γεωργίου

  24. Σέττος Βασίλειος του Παντελή

  25. Σταματάκης Γεώργιος του Χρήστου

  26. Στασίδης Ευστράτιος του Γεωργίου

  27. Χαραλάμπους Σταμάτιος του Χαράλαμπου



Εξελεγκτική Επιτροπή

(έως 3 σταυρούς)


  1. Καλλής Σταμάτιος του Δημητρίου

     2. Κούτσικος Ανέστης του Γεωργίου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους