Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Την Τρίτη το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίζει για την τύχη της ΛΑΡΚΟ

Ώρες αποφάσεων χαρακτήρισε τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της ΛΑΡΚΟ, ο υπουργός των Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη συζήτηση σχετικής επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή.

Όπως είπε, πιθανότατα αύριο, Τρίτη, θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να εκκινήσει η νέα φάση διάρκειας 30 ημερών που θα κρίνει και το μέλλον της εταιρίας. Την ίδια μέρα αναμένεται να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές τα τελικά σχέδια των συμβάσεων για τους 2 ανοιχτούς διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

 «Να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές μέχρι τα μέσα του Μαρτίου! Τακτοποιούνται σειρά εκκρεμών ζητημάτων για αδειών λειτουργίας, περιβαλλοντικές και αυθαιρέτων για να μην υπάρχει πρόβλημα στο να επιτευχθεί στο καλύτερο δυνατό τίμημα και να γίνουν επενδύσεις για να εισέλθει η εταιρία σε αναπτυξιακή τροχιά! Η κυβέρνηση αναζητά τις βέλτιστες λύσεις για το σύνολο των εργαζομένων μέσω του υπουργείου Εργασίας. Η ΛΑΡΚΟ παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή για να συνεχίσει τη δραστηριότητα της! Η εξαιρετικά δύσκολη κατάστασή της απαιτεί σοβαρότητα ειλικρίνεια και διακομματική συναίνεση! Έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους και τους φορολογούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

 

Aπο: pronews.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους