Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Ευχόμαστε σε όλους καλό Φθινόπωρο και  οριστική λύτρωση για το θέμα μας.

Ο Αύγουστος ήταν μήνας χωρίς πολλές εξελίξεις όπως ήταν φυσιολογικό ενώ από τον επόμενο μήνα αναμένονται σημαντικές κινήσεις.




Εντός των επομένων ημερών  αναμένεται η έγκριση από την ΕΠΕΙΑ ( θα γίνει ανάρτηση σε κάποια ιστοσελίδα η οποία θα ανακοινωθεί ) των εν ισχύ συμβολαίων της Ασπίς Πρόνοια προκειμένου να αναγνωριστούν από τους κατόχους τους.
Επίσης θα προσκληθούν όσοι  έχουν απαιτήσεις από την Ασπίς για περιστατικά νοσηλείας, θανάτων, ανικανότητας και λοιπών κινδύνων, να ανακοινώσουν τις απαιτήσεις τους.
Όσοι έχουν κάνει αναγγελίες πριν το κλείσιμο της εταιρείας μάλλον δε θα χρειαστεί να αναγγείλουν και πάλι  το περιστατικό τους.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα υπογραφεί σύμβαση με την Ernst &Young προκειμένου να γίνει η οριστική αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων των Ασπίς και Commercial, κάτι που είναι απαραίτητο για την διαδικασία εύρεσης αναδόχου. Η διαδικασία θα διαρκέσει 2- 3 μήνες. Φυσικά αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό αλλά....

Μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνουν συγκεντρώσεις των μελών μας προκειμένου να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας σε νομικό και πολιτικό επίπεδο. Θα ενημερωθείτε σύντομα για αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους