Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέκυψαν στις πιέσεις Παπανδρέου. Ανακοινώνεται και επίσημα η Κατερίνα Μπατζελή στη Στερεά Ελλάδα

Λίγο το κρασί, λίγο η καλή παρέα, λίγο το που δεν ήθελε να χαλάσει χατήρι τη βραδιά της επετείου των 36 χρόνων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος κατάφερε να ¨τουμπάρει" την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Φθιώτιδας, κ. Κατερίνα Μπατζελή. Εξ' άλλου η κ. Μπατζελή χρωστούσε μια χάρη τουλάχιστον στον πρόεδρο. Αυτός τόσες χάρες της έχει κάνει! Από την ΕΕ μέχρι και υπουργό την έκανε. Πως ν' αρνηθεί λοιπόν; Είναι και γυναίκα, με αντοχές λιγότερες στα όχι απ' αυτές των αντρών που το "παίζουν" ή είναι σκληροί.
Εκτός της υπουργού Ανάπτυξης, κας Κατερίνα Μπατζελή, που κατεβαίνει με "βαριά καρδιά" υποψήφια στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Απόστολος Κατσιφάρας, θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος με τα ίδια συναισθήματα.

Με βαριά καρδιά αποδέχτηκε την πρόταση για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ο βουλευτής Καβάλας, Μ. Τιμοσίδης, που κατά το χθεσινοβραδινή συνάντηση φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό «Θα επιθυμούσα να μην είμαι, αλλά θα κάνω ότι μου πεις».

Τελικό συμπέρασμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρει πως να "τουμπάρει" τους υπουργούς του...

Εδώ θα μου πείτε "τούμπαρε" ολόκληρο λαό, στους υπουργούς του θα κολλήσει!!!
 Πηγη: LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους