Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Περγαντάς τελικά για την Περιφέρεια – Μπαντζελή … σπίτι της


Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Κλέαρχου Περγαντά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ήδη από την Παρασκευή το μεσημέρι έχει τελειώσει κάθε πιθανότητα για υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή που μιλώντας με τον Γιώργο Παπανδρέου επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που δεν τις επιτρέπουν απομακρυνθεί από την Αθήνα. Δήλωσε μάλιστα στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι σε κάθε περίπτωση θα
παραμείνει απλός βουλευτής.
Από χθες Παρασκευή το πρωί μέχρι και χθες το μεσημέρι υπήρξε ένα όργιο από φήμες που όμως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και που ήθελαν την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης υποψήφια.

Σήμερα Σάββατο μετά τις 3 το μεσημέρι υπήρξε επικοινωνία των επιτελών του Μαξίμου με τον Κλέαρχο Περγαντά οπότε ανακοινώθηκε η απόφαση να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Έτσι αύριο στις 10.30 το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή μαζεύει ήδη τα πράγματά της από το υπουργείο λόγω του επικείμενου ανασχηματισμού.

Lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους