Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, INTERNET και ΤΟ FACEBOOK-ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ στη ΛΑΡΚΟ

Ελέγχουμε την καταγγελία, έχουμε άποψη και τη δημοσιεύουμε ...

Κάτι νέο που πρέπει να μάθουν οι κύριοι υπεύθυνοι :
Κόψτε το internet στους ΑΡΑΧΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ δεν το χρειάζονται,  έχουμε παράπονα από τους χειριστές του ΠΟ ότι παράλληλα με την ζύγιση οι κύριοι είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στο internet ( ξέρετε Facebook, MSN, κουβεντούλα και καμάκι ... ) και όταν θα γίνει το ΑΤΥΧΗΜΑ τότε θα είστε άξιοι της τύχη σας, εμείς σας το είπαμε και αμαρτία δεν έχουμε...

Συνάδελφοι, έχουμε δεχθεί πολλά e-mail και πρέπει με την σειρά μας να τα επεξεργασθούμε γιατί τα προβλήματα που αναφέρετε έχουν να κάνουν με το μεροκάματό μας.
Κάνετε γνωστό το πρόβλημα σας στον επιστάτη σας, στον εργοδηγό σας, ή ακόμα και στον προϊστάμενο σας.
Αν δεν μπορούν να το λύσουν ή δεν θέλουν, τότε επικοινωνήστε μαζί μας εμείς έχουμε τον τρόπο να το κοινοποιήσουμε και να το μάθουν όλοι,  και να γίνει γνωστό το θέμα εκεί που πρέπει.
Και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει λύση.
Θα γίνουμε ποιο δυνατοί στον λόγο μας και θα καταγγέλλουμε  σκληρά τα θέματα που μας έρχονται και τότε θα τρέχουμε    ΟΛΟΙ    μας.

Για το Σωματείο που είναι πλέον μόνο για άλλα, και οι εργαζόμενοι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.
Μόνος του είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και δεν μπορεί να κάνει τίποτα (καλό παιδί) άλλα.... είναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Τόσα χρόνια οι  ΑΛΛΟΙ  συνδικαλιστές απαξίωσαν αυτόν το θεσμό και τώρα οι εργαζόμενοι δεν πιστεύουν σε τίποτα.
Άλλα ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και τώρα μπορούμε να μαζευτούμε γύρω από τον πρόεδρο μας  και να τον βοηθήσουμε στο έργο του.

Σε κάποια θέματα που έχουμε ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ δεν έχει δοθεί ακόμη λύση, για ξαναδιαβάστε συνάδελφοι σε όποια ΒΑΘΜΙΔΑ και αν ΑΝΗΚΕΤΕ  γιατί όλοι είμαστε το ΙΔΙΟ, η θέση εργασίας αλλάζει μόνο.

Το μόνο που κάνουν κάποιοι είναι να κρύβουν το κεφάλι τους μέσα στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο, πιστεύοντας πως έτσι δέν θα τους δούμε.
ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους