Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κλείνουν τους δρόμους και στηρίζουν τη "Δημόσια ΛΑΡΚΟ" για να συνεχιστεί τι;



Το κλείσιμο της εθνικής οδού για τις 11 Μαΐου αποφάσισε να προτείνει το εργατικό κέντρο Φθιώτιδας στα σωματεία της ΛΑΡΚΟ, για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους στα σχέδια της κυβέρνησης για πώληση της βιομηχανίας.
 
Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει γενική συνέλευση με την συμμετοχή και όλων των εργατικών κέντρων της περιφέρειας για την καλύτερη οργάνωσή τους γύρω από τις κινητοποιήσεις. 

Το προεδρείο μάλιστα της Φθιώτιδας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην γενική απεργία της Πρωτομαγιάς και της 11ης Μαΐου.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως οι κοινωνία και φορολογούμενοι ΔΕΝ επιθυμούν πλέον να πληρώνουν τους "κομματικούς στρατούς" των πολιτικών κομμάτων των ΔΕΚΟ και των κάθε λογής "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" του Δημοσίου.

Κόντρα στην θέληση των πολιτών, οι αρχι-συνδικαλιστές των σωματείων των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα εξακολουθούν να σιγοντάρουν τους συνδικαλιστές του Δημοσίου Τομέα. 

Αυτοί που αμαχητί και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι παρέδωσαν στη κρατική φορομπηχτική πολιτική, στο όνομα του κινδύνου της πτώχευσης, μεγάλο μέρος των ήδη λιγοστών απολαβών των εργαζόμενων του Ιδιωτικού Τομέα που υποτίθεται πως προστάτευαν...

...τώρα υπερασπίζονται με ζήλο τα "κεκτημένα" των αυτών που τα έφαγαν μαζί με τον κύριο Πάγκαλο!!! ...και τον κάθε κύριο Πάγκαλο όλων των κομμάτων!!!

Κύριοι δεν μπορεί "όλοι μαζί (Πολιτικοί και Δημόσιοι Υπάλληλοι) να τα φάγαμε" αλλά μόνο οι επιχειρήσεις και οι  εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα να τα πληρώνουν...
Δεν μπόρει άλλο να συνεχίζεται αυτό...

Ήρθε η ώρα επιτέλους να πληρώσουν και αυτοί που τόσα χρόνια τα έτρωγαν στο όνομα του φορολογούμενου κορόιδου...

Το οποίο κορόιδο κουράστηκε να πληρώνει τα κομματικο-συδικαλιστο-επιχειρηματικά σας φαγοπότια...

Aναδημοσίευση από το: LOKRIS NEWS

http://lokrisnews.blogspot.com/2011/04/11.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους