Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ διαχωρίζουν τη θέση τους & είναι απέναντι σε όλους τους «γιαλαντζί» εκπροσώπους της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετατραπεί σε άβουλα φερέφωνα της τρόικας!



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
Η Κυβέρνηση κατ΄ επιταγή της τρόικας μετέτρεψε την Πατρίδα μας σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, της οποίας αλλάζουν κατά το δοκούν το καταστατικό της υποθηκεύοντας το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το αύριο αυτής της χώρας και των πολιτών της.

Ακολουθούν μια πολιτική που είναι αποκομμένη από το Λαό και βυθίζει όλο και περισσότερο την κοινωνία στην απελπισία. Μια πολιτική που οδηγεί στο μαρασμό και τη φτώχεια, χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς ουσιαστικές ελευθερίες, χωρίς όνειρα, χωρίς ελπίδα. Μια πολιτική που ξεπουλάει την Ελλάδα στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.
Απεμπόλησαν και απεμπολούν, Εθνική Κυριαρχία, Εθνικά Δικαιώματα, Εθνική Περιουσία σπρώχνοντας τους Έλληνες εργαζόμενους στον καιάδα των Απολύσεων, της Ανεργίας, της Φτώχειας.

Μετά από 62 χρόνια προσφοράς του ΟΤΕ στην Ελληνική κοινωνία, αυτή η Δημόσια Επιχείρηση που συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας, που αποτελούσε και αποτελεί σύμβολο Ελληνικότητας φθάνοντας μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείο της πατρίδας μας, σήμερα ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ χωρίς ντροπή σε μια ξένη χώρα.
Το εθνικό έγκλημα που ξεκίνησε το 2008 από την τότε Κυβέρνηση της Ν.Δ. έρχεται να το ολοκληρώσει σήμερα αυτή η Κυβέρνηση που είχε ως θέση την ανατροπή της απαράδεκτης συμφωνίας και τον επανέλεγχο του ΟΤΕ από το Κράτος. Οι αποφάσεις αυτής της Κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης ήταν και είναι μη δημοκρατικά νομιμοποιημένες.
Η οργή και η αγανάκτηση σηματοδοτούν τις επικείμενες αντιδράσεις των εργαζομένων της χώρας και ολόκληρης της κοινωνίας.


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ-ΟΤΕ
είχε και έχει πολιτική θεώρηση και για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και συνταξιούχους. Δεν αλλάζουμε τις τεκμηριωμένες ιδεολογικές μας θέσεις και αν οι εκπρόσωποι του πολιτικού μας φορέα άλλαξαν την ταυτότητά τους για να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές, για την παράταξή μας δεν τίθεται θέμα περαιτέρω συμπόρευσης με αυτούς που πρόδωσαν αξίες, ηθική και πατρίδα!!!

Η ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ – ΟΤΕ
διαφυλάττοντας την αξιοπρέπειά της και παραμένοντας σταθερή στις αξίες και τις αρχές της, δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι διαχωρίζει τη θέση της και είναι απέναντι σε όλους τους <<γιαλαντζί>> εκπροσώπους της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετατραπεί σε άβουλα φερέφωνα της τρόικας!!!

Δεν ασκούμε τα συνδικαλιστικά μας καθήκοντα αλα καρτ όπως άλλες παρατάξεις. Προερχόμαστε από τον κόσμο της εργασίας και παραμένουμε εκεί μπροστάρηδες σε κάθε αγώνα για την υπεράσπιση των κατακτήσεών μας.


Έχοντας σαν εφαλτήριο τις διαχρονικά εκφρασμένες θέσεις μας, για Λαϊκή Κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία, Ισονομία, Δικαιοσύνη προβάλλουμε το όραμα της κοινωνίας με αγωνιστικότητα απέναντι σε κάθε λογής συμφέροντα και αντεθνικές πρακτικές!!!


Θα συναντηθούμε με όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νεολαίους και τους άνεργους, στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς και όπου δίνεται ο αγώνας για την ανατροπή των πολιτικών αυτών.


Καλούμε όχι μόνο τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ σε αγωνιστική εγρήγορση και δυναμική πανστρατιά.


Συσπειρωμένοι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που απειλεί τη χώρα μας και τις ζωές μας!!! Θα δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε!!!


Καλό αγώνα, Καλή δύναμη!!!


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους