Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ''Π.Α.ΜΕ ΛΑΡΚΟ''



 Π.Α.ΜΕ ΛΑΡΚΟ

                                                          21    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

                                      
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Αγρότες, ΜικροΕΒΕ, Νέοι και Νέες.

 Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου χτυπά και τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ. Ανακοινώσε πρόσφατα πως στις αρχές Φλεβαρη ξεκινά η διαδικασία ιδιωτικοποίησης.

Την ίδια στιγμή η Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσε περικοπές 25% για το 2012 με αναδρομικά από 01/11/2011 και 35% από 01/01/2013.

Όλες αυτές οι επιλογές, αν υλοποιηθούν, θα έχουν αντίκτυπο σε όλη την περιοχή, σε όλα τα επαγγέλματα. Οι οικοδόμοι, που ήδη μαστίζονται από την ανεργία και τα μικρομάγαζα που φυτοζωούν, θα έρθουν αντιμέτωποι στην κυριολεξία με προβλήματα ζωτικής σημασίας για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Από αυτήν την σκοπιά και επειδή θεωρούμε πως το ζήτημα είναι ζωτικής σημασίας για όλους, σας καλούμε την Τετάρτη 25/01/2012 στις 18:00 στο καφενείο του Κυριάκη στην Μαλεσίνα σε ανοιχτή σύσκεψη  και όλοι μαζί να συζητήσουμε τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος και ενέργειες συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.  

Στην σύσκεψη θα παραβρίσκονται αντιπροσωπεία Απεργών Χαλυβουργών του Ασπρόπυργου που βρίσκονται σε Απεργία διαρκείας εδώ και 85 ημέρες κόντρα στα σχέδια των εργοδοτών, που θέλουν να μειώσουν τους μισθούς της εργατικής τάξης. Η πείρα που θα μας μεταφέρουν θα είναι πολύτιμο όπλο στα χέρια μας και ως ένδειξη αλληλεγγύης προς αυτούς σας καλούμενα φέρετε ότι ο καθένας μπορεί από το υστέρημά του είτε αυτό είναι σε χρήματα, είτε σε τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους