Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κ. Μπατζελή : Εγώ δεν θα το παίξω σωτήρας της ΛΑΡΚΟ!



Κ. Μπατζελή : Εγώ δεν  θα το παίξω σωτήρας της ΛΑΡΚΟ!«Εγώ πρώτη  έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης της ιδιωτικής περιούσιας του Δημόσιου για το θέμα της ΛΑΡΚΟ και το ανέδειξα στη σωστή του διάσταση ,αλλά δεν θα διεκδικήσω και δάφνες  πολιτικού σωτήρα της ΛΑΡΚΟ, άλλο η παράταση απόθεσης της σκουριάς και άλλο  η άδεια λειτουργίας του μεταλλείου που τελειώνει στις 30 Ιουνίου» τόνισε μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του FM-1  η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή.
 
 
Όπως διευκρίνισε  η πρώην υπουργός τίθενται ορισμένα ερωτήματα για την στάση και  τις αποφάσεις του προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου  κ. Μητρόπουλου ο οποιος η δεν είχε ενημερωθεί επαρκώς και λειτούργησε με εντελώς λανθασμένο τρόπο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε εκατοντάδες εργαζομένους ή ενεργούσε ενσυνειδήτως πάνω σε μια λογική απαξίωσης της ΛΑΡΚΟ.
 
«Δεν μπορεί  ο κ. Μητρόπουλος να ισχυρίζεται ότι η ΛΑΡΚΟ είναι  ζημιογονος όταν έχει  σημαντικά κέρδη και ότι δεν έχει μέλλον τη στιγμή που τα  μεταλλευτικά αποθέματα αποτιμωνται σε δις ευρώ».
 
Η κα Μπατζελή ξεκαθάρισε ότι η ίδια είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ αλλά πρόσθεσε ,εδώ υπάρχει ένα ιδιότυπο καθεστώς αφού μέτοχοι της εταιρίας είναι  το Δημόσιο ,η Εθνική τράπεζα και η υπό κρατικό έλεγχο ΔΕΗ.
Άρα δεν  είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρία να αντιμετωπίζεται ως μια κοινή βιομηχανική επιχείρηση και να  παραδωθεί στον ιδιώτη  όταν μάλιστα εκμεταλλεύεται εθνικό  προϊόν όπως είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας. 
 
 
Απο: lamiafm1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους