Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δεν ...τσίμπησε η ΔΑΚΕ!


Δεν ...τσίμπησε η ΔΑΚΕ!Στο... παραπέντε χάλασε το  προξενιό  και ακυρώθηκε ο  γάμος μεταξύ ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.
Χτες  έγινε ανασυγκρότηση του  προεδρείου και είχε προταθεί στον εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ Θανάση Μπρέκη να μετέχει στο  προεδρείο, πιθανόν στη θέση του Γενικού Γραμματέα κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για την  συμπλήρωση ενός μέλους του προεδρείου μετά τον θάνατο του Γιώργου Κατσάρα από το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κ. Μπρέκης , δέχτηκε από την ΠΑΣΚΕ  πρόταση να μετέχει στο  προεδρείο σε όποιο αξίωμα επιθυμούσε.
Όμως πριν από την διαδικασία η ΔΑΚΕ προκάλεσε Γενική Συνέλευση όπου αποφασίστηκε να μην μετέχει  κανένα μέλος της στο  προεδρείο  με δεδομένη την υπόθεση των σεμιναρίων που εξετάζει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
΄Ετσι χτες το βράδυ ο κ.Μπρέκης αρνήθηκε την συμμετοχή του στο  προεδρείο,θέση που κατέλαβε ο κ.Παπαθανασίου άλλοτε  μέλος της ΔΑΚΕ αλλά στις εκλογές είχε κατέλθει με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.
Παρόμοια πρόταση για συμμετοχή στο  προεδρείο του Δ.Σ. του  Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας  έγινε  και στον εκπρόσωπο της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) Θύμιο  Τσέτσο που επίσης αρνήθηκε... ευγενικά!
Τέλος ο κ. Μπρέκης ανέφερε στον δελτίο του FM-1 ότι  δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για την υπόθεση των σεμιναρίων και αναμένει ο ίδιος και η παράταξη του το θέμα να διαλευκανθεί τόσο από  πλευράς ΣΔΟΕ όσο και Δικαιοσύνης ώστε να ενημερωθεί  ο κόσμος τι ακριβώς συνέβη , αν συνέβη και  αν υπάρχουν ευθύνες, αυτές να καταλογιστούν.
Τέλος ο κ. Μπρέκης δήλωσε άγνοια για όσα φημολογούνται ότι επιχειρείται  πολιτική παρέμβαση στην υπόθεση!
 
 
Απο:lamiafm1
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους