Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ποια η στάση του Δήμου για την εταιρεία Λάρκο;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά ακούστηκαν για εταιρεία Λάρκο, από την οποία ζουν όσον αφορά το Νομό της Εύβοιας 250 οικογένειες, μέχρι του σημείου όπου κινδύνεψε η εταιρεία να κλείσει μετά από απόφαση του ΤΑΠΕΔ, ένα θέμα στο οποίο έχουν γίνει εκτενείς αναλύσεις μέσω του messapianews. Όμως τέλος καλό όλα καλά, αφού η εταιρεία συνεχίζει την λειτουργία της μέχρι τέλος του χρόνου, όπου όλοι πιστεύουν ότι θα θα υπάρξει ανανέωση της άδειας λειτουργίας για άλλα τριάντα χρόνια.



Στο τόσο σημαντικό βέβαια θέμα, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώργος Ντούρμας στην προχθεσινή συνεδρίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ουδεμία επιστολή και ουδεμία απάντηση δεν υπήρξε από την μεριά του Δημάρχου αλλά και της Δημοτικής Συμπολίτευσης, παρόλο που υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης που είναι συνδικαλιστές στη Λάρκο και επανεξελέγησαν, αναφερόμενος στον κο Πολυζώη όπου παρόλο που η ΠΑΣΚΕ Λάρκο δεν πήγε καλά στις εκλογές αλλά ο κος Πολυζώης κατάφερε να επανεκλεγεί.
Στο θέμα αυτό και ειδικότερα στην λειτουργία της εταιρείας Λάρκο, αναφέρθηκε και ο πολίτης κος Καρλής, ο οποίος είπε: "Θέλουμε τη Λάρκο να απλά να λειτουργεί όπως τώρα ή όχι"; εννοώντας βέβαια τα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργεί αλλά και για τη ρίψη της σκουριάς στον Βόρειο Ευβοϊκό.
Καμία βέβαια απάντηση δεν υπήρξε σε όλα αυτά ούτε από τον Δήμαρχο ούτε από την συμπολίτευση, παρόλο που στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κος Δήμαρχος είχε απειλήσει την εταιρεία Λάρκο με μηνύσεις εάν δεν αποκαταστήσει το δρόμο Κοντοδεσπότι-Σταυρός, όπου έχει καταστραφεί από την διέλευση των οχημάτων της εταιρείας. Επίσης ουδεμία αντίδραση δεν υπήρξε ούτε στην τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κου Ψαθά όταν ανέφερε ότι "ο Δήμος δεν έχει κάνει έργα πέρα από κάποια μικροέργα με την μητέρα Λάρκο για επικοινωνιακούς λόγους".

 
Απο:messapianews



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους