Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρούν σε ένα ακόμη άδικο αντικοινωνικό πακέτο


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  newego_LARGE_t_1101_54103285_type12128.jpg Εμφανίσεις:  4 Μέγεθος:  22,4 KB«Έχοντας γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας, στη βάση της οποίας συγκροτήθηκε η παρούσα κυβέρνηση, η Τρόικα εσωτερικού, ομονοούσα και κάτω από την εποπτεία των δανειστών μας, προχωρεί στην διαμόρφωση ενός ακόμα άδικου και αντικοινωνικού πακέτου μέτρων που δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνον στην ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας», ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση των τριών πολιτών αρχηγών.

«Το βέβαιο είναι, το νέο πακέτο μέτρων ξεκινά από τα 11,5 δις αλλά είναι απροσδιόριστο μέχρι που θα φθάσει. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί , δεν θέλει και δεν θα καθίσει με δεμένα τα χέρια μπροστά στα νέα μέτρα της εξόντωσής του», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Χρυσή Αυγή:«Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες»


Σε οξύ ύφος ήταν η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.


«Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα. Ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει ήδη αντιληφθεί που μας οδηγούν τα εγχώρια φερέφωνα των τοκογλύφων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της το κόμμα της Χρυσής Αυγής.


«Οι χωρίς τέλος περικοπές», υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, «οδηγούν με βεβαιότητα σε ύφεση και συρρίκνωση της οικονομίας. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν λύνει το ελληνικό πρόβλημα, αλλά ολοκληρώνει το σχέδιο των τοκογλύφων για την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου».


Παπαρήγα: «Πρόκειται για τραγική φαρσοκωμωδία»


«Πρόκειται για τραγική φαρσοκωμωδία», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, για τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών και συνέχισε: «Από τη στιγμή που και οι τρεις και όχι μόνον αυτά τα κόμματα, υπόσχονται ότι δε θα βάλουν σε κίνδυνο τη στρατηγική παραμονής της Ελλάδας στην ΕΕ, γιατί εκεί είναι η ουσία, τότε σημαίνει ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέο σφαγιασμό του ελληνικού λαού. Απλώς φτιάχνουν ένα σκηνικό με κύριο στόχο την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης λέγοντας το εξής: Εμείς προσπαθήσαμε να εξαιρέσουμε μέτρα, να πάρουμε τα δήθεν ισοδύναμα – τα οποία ισοδύναμα πάλι αντιλαϊκά θα είναι – και στο τέλος θα πουν στον ελληνικό λαό: Σώσαμε την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στην ΕΕ».


Η κ. Παπαρήγα κατέληξε πως «ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεμπλέξει από την αυταπάτη ότι η παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ είναι σωτηρία ή έστω και ένα σωσίβιο σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα. Ούτε τέτοιο σωσίβιο είναι».


 
Απο:ethnos
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους