Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΡΚΟ: Μπάχαλο τα έχει κάνει το ΤΑΙΠΕΔ!


Φωτογραφία για ΛΑΡΚΟ: Μπάχαλο τα έχει κάνει το ΤΑΙΠΕΔ!Διόρισαν νέο αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο!
Θα αναλάβει κανένας τις ευθύνες του για την απαξίωση της εταιρείας;
Μόνο οι χειρισμοί του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ στη ΛΑΡΚΟ, έφταναν για τους απομακρύνουν όλους. Ως ανεπαρκείς.
Τον περασμένο Αύγουστο απομάκρυναν, με άκομψο τρόπο έναν, κατά γενική ομολογία πετυχημένο Πρόεδρο, τον κ. Αναστάσιο Μπαράκο επειδή λέει δεν εφάρμοσε στην εταιρεία τους …μνημονιακούς νόμους.

 


Συνεπεία αυτών των χειρισμών, ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις.

Το ΤΑΙΠΕΔ έστειλε να διοικήσει τη ΛΑΡΚΟ ένας εκλεκτός του κ. Αθανασόπουλου, ο συνταξιούχος κ. Βασίλειος Γριμάνης με ρητή εντολή να εφαρμόσει τους νόμους του μνημονίου.

Η πρώτη δουλειά του νέου Προέδρου ήταν να προσλάβει ημετέρους με μισθούς και bonus που σκανδαλίζουν σε περίοδο κρίσης. Κατατέθηκαν και σχετικές ερωτήσεις στη  Βουλή για να δοθούν στη δημοσιότητα οι συμβάσεις, αλλά σιγά να μην υπολογίζουν…. τη Βουλή
Αφού τρομοκράτησαν τους εργαζομένους με απειλές για την εφαρμογή των μνημονιακών νόμων, διαπίστωσαν καθυστερημένα, τα σαϊνια του ΤΑΙΠΕΔ και οι σύμβουλοι του κ. Γριμάνη, ότι η ΛΑΡΚΟ δεν είναι ΔΕΚΟ, άρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν οι μνημονιακοί νόμοι!

Αποφάσισαν,λοιπόν, να υπογράψουν επιχειρησιακή σύμβαση για να μειωθούν οι μισθοί!

Ερώτημα: τότε γιατί εξεδιώχθη ο κ. Μπαράκος που διαπραγματευόταν να κάνει ακριβώς το ίδιο;

Απορία ψάλτου, βηξ!

Και ενώ …δρομολογήθηκε η λύση αυτή, ο κ. Τάκης Αθανασόπουλος, πήγε προσωπικώς  στη ΛΑΡΚΟ για να δώσει ο ίδιος λύση και ανακοίνωσε το σπάσιμο της εταιρείας! Δηλαδή, τορπίλλισε την επιχειρησιακή! Γιατί ποιος θα πήγαινε να υπογράψει σύμβαση για μείωση του μισθού του όταν η εταιρεία πρόκειται να σπάσει και κάποιοι θα απολυθούν!

Από τότε δεν έχει γίνει τίποτα, παρά μόνο ανέξοδες συζητήσεις δίχως νόημα. Χάσιμο χρόνου,δηλαδή! Οι μόνοι ωφελημένοι οι ..εκλεκτοί του Προέδρου με τα υψηλά συμβόλαια και τα παχυλά bonus!

Μέσα σ’ αυτό το χάος και με τα κοράκια να κόβουν βόλτες πάνω από την απαξιωμένη εταιρεία, η ΛΑΡΚΟ απέκτησε νέο Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον κ. Κωνσταντίνο Μπομπή!

Αφελές ερώτημα:

Αν ο κ. Γριμάνης  πέτυχε στο έργο του, τότε γιατί αντικαταστάθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου;

Αν πάλι απέτυχε, γιατί παραμένει Πρόεδρος;

Και κάτι ακόμα:

Δεν αποφάσισε η Κυβέρνηση ο,τι  τις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου σε εταιρείες όπου το δημόσιο ορίζει τις Διοικήσεις θα τις κατέχει ένα πρόσωπο;

Στη ΛΑΡΚΟ περισσεύουν τα λεφτά και κάνουν εξαιρέσεις;

Το ΤΑΙΠΕΔ που δημιούργησε όλο αυτό το χάος δεν έχει ευθύνες;
 
liberals10

Aπο: newsnow

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους