Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ 5/6/2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Μ. ΦΡΙZH 10

ΤΗΛ.:2221/026012 - 2226/025690 - 4

ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦΑΣ. 636/74
ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧΩΡ 156/77 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Βρυσάκια 05/06/2013
Aριθμ. Πρωτ 84

                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Είναι υποχρέωση μας να σας ενημερώνουμε ανά τακτά διαστήματα για τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία.

Αυτή την φορά η πρόθεση μας είναι να καταγγείλουμε την διοίκηση της εταιρίας για την αδιαφορία και την επικινδυνότητα με την οποία διοικεί, θα τους αποκαλέσουμε για άλλη μια φορά...





ερασιτέχνες και επικίνδυνους.
Καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά να επιβεβαιώσουν τους χαρακτηρισμούς μας με αποτέλεσμα οι ενέργειες τους να μας δικαιώνουν.
Για άλλη μια φορά θέλουμε να επισημάνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η εταιρία, παρόλα αυτά η διοίκηση επέλεξε ετούτη την ώρα να τακτοποιήσει τους κομματικούς συνοδοιπόρους μοιράζοντας προαγωγές και χρήζοντας αυτοκράτορες ανθρώπους οι οποίοι πριν από λίγους μήνες δεν γνώριζαν τι είναι Λάρκο.


Κύριε Πρόεδρε της Λάρκο, έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που αναλάβατε την Διοίκηση της εταιρίας. Σε όλες τις συναντήσεις μας, λέγατε ότι η πρόθεση σας είναι να συνεχίσετε την λειτουργία της χαρακτηρίζοντας την στρατηγικής σημασίας και πως θα αυξάνατε την παραγωγή της και θα την βάζατε σε τροχιά ανάπτυξης.
Ισχυριζόσασταν ότι δεν έχετε καμία σχέση με πολιτικές και κομματικές πρακτικές, όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις τα γεγονότα σας διαψεύδουν.
Ξεκινήσατε με σαρωτικές αλλαγές στους χώρους τους οποίους ελέγχετε κομματικά, ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση του σχεδίου που σας έχουν επιβάλει οι κομματικοί σας μέντορες .
Με την ολοκλήρωση του σχεδίου θα έχετε ικανοποιήσει τα δύο συνεταιράκια (Κεδίκογλου-Σταικούρας) σε αυτό το μαγαζί, των οποίων παρεμπίπτοντος το ενδιαφέρον για την αποκατάσταση των υποτιθέμενων ψηφοφόρων τους είναι πολύ μεγάλο αλλά μηδενικό για τα προβλήματα της εταιρίας.
Έτσι θα έχετε κατορθώσει την επανίδρυση του βαθέως κράτους της δεξιάς (περίοδος 2005-2009) της οποίας οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές.
Η δεύτερη φάση του σχεδίου είναι η απαξίωση της εταιρίας .
Εδώ χρειάζονται και συνεργάτες που γνωρίζουν το αντικείμενο.
Είναι τυχαία η επιλογή συμβούλου ο οποίος αφού εξαργύρωσε την προϋπηρεσία του επανήλθε σε ρόλο τεχνικού συμβούλου εκτελεστή όπου εντελώς συμπτωματικά συμμετείχε στις περιόδους όπου η εταιρία κατέγραφε αρνητικά πρόσημα (1990-1993) και (2005-2009);
Είναι τυχαία η επιλογή απόστρατου ναυάρχου ο οποίος αναλαμβάνει oλες τις διοικητικές υπηρεσίες;
Είναι τυχαία η επιλογή υπαλλήλου η οποία έχει κριθεί ανεπαρκής από την ελληνική δικαιοσύνη


Η μήπως τυχαία έγινε και η απομάκρυνση ικανοτάτου μηχανικού περιστροφικών, αντικαθιστώντας τον από κομματικό στέλεχος;
Σίγουρα δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτή την ζωή.
Το μόνο κριτήριο για όλα αυτά είναι η κομματική ταυτότητα και η ικανοποίηση των κομματικών αφεντάδων.
Κύριοι προαναφερθέντες εάν η συμμετοχή σας στην απαξίωση και το κλείσιμο της εταιρίας είναι συνειδητή, τότε θα κερδίσετε με το σπαθί σας μια θέση στο ειδώλιο του κατηγορουμένου γιατί η δόλια χρεοκοπία είναι κακουργηματική πράξη.
Τα σημάδια της απαξίωσης είναι ορατά ξεκινώντας από το εργοστάσιο το οποίο αδυνατεί να πιάσει την παραγωγή των 1200 τόνων, πράγμα που είναι απαγορευτικό για την συνέχιση της λειτουργίας της.
Τα αποθέματα σε μεταλλεύματα στα μεταλλεία Ευβοίας και Αγίου Ιωάννη αρχίζουν να μειώνονται δραστικά, πάραυτα εσείς εξαγγέλλεται προσλήψεις, προαγωγές και άλλα συναφή τα οποία θα διογκώσουν τα χρέη μας με αποτέλεσμα το τέλος να έρθει γρηγορότερα.
Κύριοι της συγκυβέρνησης έχετε λάβει γνώση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Λάρκο .
Θα αναλάβετε επιτέλους τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αποτρέψουν την την καταστροφή της μοναδικής εταιρία ς που εκμεταλλεύεται τον ορυκτό πλούτο ;
Βάλτε φρένο στα πισωγυρίσματα και στην συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας.
Σταματήστε επιτέλους την μετανάστευση νέων και ικανών  επιστημόνων οι οποίοι μη έχοντας άλλο τρόπο επιβίωσης ξενιτεύονται διότι κάποιοι συνταξιούχοι καταλαμβάνουν τις θέσεις τους. 

Δώστε επιτέλους τόπο στη νέα γενιά να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στην ανοικοδόμηση αυτής της χώρας που από θέλημα κάποιων βρίσκεται σε κώμα.
Εσείς κύριοι του ΤΑΙΠΕΔ γνωρίζετε για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο τον οποίο έχετε την ευθύνη και τον έλεγχο;
Θα συνεχίσετε να σιωπά ε στην καταστροφή που συντελείτε και στην εξαφάνιση ενός  μεγάλου περιουσιακού  στοιχείου του ελληνικού  κράτους ;
Κύριοι δεν θα είναι μόνο η οργή των εργαζομένων όπου θα αντιμετωπίσετε στο πιθανό κλείσιμο αυτής της εταιρίας , θα είναι και n οργή όλων των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.


ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.





































Απο: paskelarcomei









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους