Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Μια παρέα, ένα πρώην κόμμα!



ΠΑΣΟΚ: Μια παρέα,ένα πρώην κόμμα! 
Άλλοι κάνουν λόγο για 20 άτομα, άλλοι για τριάντα, οι πιο φανατικοί για 40.
Αυτοί ήταν όσοι  μετείχαν στην αποψινή Νομαρχιακή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι ίδιοι και οι  ίδιοι . Άνθρωποι που δέθηκαν με το  κόμμα αυτό, συμπορεύτηκαν  πολιτικά και εκτιμούν ότι δεν  έχουν πια την… 
πολυτέλεια για άλλες επιλογές.
Είναι όλοι μια παρέα παλιών φιλών και συναγωνιστών που χωρίς να ελπίζουν πολλά-πολλά δίνουν συνήθως το παρόν κάθε φορά που έρχεται  κάποιος από τα κεντρικά του κόμματος να πει δυο λογία «παρηγοριάς» και να μεταλαμπαδεύσει  μια αμυδρή αχτίδα ελπίδας για το θαύμα!
Αργά χτες το βράδυ  είχαμε επικοινωνία με δυο  παλιούς φίλους απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ για να μάθουμε τι έγινε στην αποψινή σύναξη.
Πάνω κάτω τα ίδια μας είπαν και οι δυο, όπως παραπάνω μεταφέραμε το κλίμα που διαμορφώνεται συνήθως σε αυτές τις συναντήσεις.
Την τελευταία στιγμή μάλιστα άλλαξε και ο  απρόσωπος της Κ.Ε. ήρθε τελικα ένας νέος άνθρωπος, δικηγόρος στο επάγγελμα απο την Λάρισα , υποψήφιος βουλευτής στις παρισινές εκλογές ο Θωμάς Παπαλιάγκας.
Δεν έλειψαν και  ορισμένες φωνές που θυμήθηκαν  το … ένδοξο παρελθόν με τις ομηρικές μάχες στις κομματικές συνελεύσεις αλλά τώρα, τι να διεκδικήσεις από  μια πολιτική… ανυπαρξία;
Επισήμανε με πικρία πρώην στέλεχος της Ν.Ε.
Εν κατακλείδι πάντως  η προσωρινή επιτροπή διοργάνωσης των εσωκομματικών εκλογών αποφάσισε να προετοιμάσει την διαδικασία της ψηφοφορίας για την άλλη Κυριακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το αξίωμα του γραμματέα προορίζεται νεαρός δικηγόρος με βαθιές ρίζες στο πάλαι ποτέ ισχυρό και κραταιό ΠΑΣΟΚ.
Aπο: lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους