Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ψάχνει στρατηγική ο ΣΥΡΙΖΑ

photo 1Και τώρα τί; Αυτό το δύσκολο και βασανιστικό ερώτημα καλούνται να απαντήσουν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το πρόσφατο συνέδριο του που σήμανε και την μετατροπή του σε ενιαίο κόμμα.
Στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ψέματα τελειώνουν. Όπως επίσης και τα άλλοθι πως η πανσπερμία απόψεων των συνιστωσών αποπροσανατολίζουν τους ψηφοφόρους.
Ένα και πλέον χρόνο μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποδείξει ότι είναι ένα κόμμα έτοιμο να κυβερνήσει και όχι απλώς να αρκείται στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Στην ηγεσία του κόμματος γνωρίζουν ότι εάν δεν πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα, ο λαός μπορεί να τους γυρίσει την πλάτη. Κι αυτό διότι η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει ες αεί τον ΣΥΡΙZA να προετοιμάζεται και ουσιαστικά και ψυχολογικά για να ανέλθει στην εξουσία.
Στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν επίσης ότι το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι -και καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις- πως ο κόσμος δεν τούς εμπιστεύεται για να κυβερνήσουν.
Το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του θα επιχειρήσουν μία ακόμη …διεύρυνση. Θεωρείται δεδομένο ότι θα απευθυνθούν στην ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη που εσχάτως θυμήθηκε την επαναστατικότητά της, το θέμα όμως είναι πόσο βαθιά στην σοσιαλδημοκρατία θα θελήσουν να βουτήξουν; Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να απαντήσουν εάν ξεγράφουν οριστικά το ΠΑΣΟΚ ή θα συνεχίσουν να αντλούν από αυτό μεμονωμένα πρόσωπα και συνδικαλιστές με τους οποίους αγανακτούν και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
 
 
Aπο: rizopoulospost
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους