Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στο... "Κόκκινο" οι πολιτικές κόντρες για την τύχη της ΛΑΡΚΟ (video)


ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Στενεύουν τα περιθώρια εξεύρεσης λύσης για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ, την οποία μάλιστα η Τρόικα έχει συνδέσει με την εκταμίευση της δόσης του Φθινοπώρου. Σε θέση ετοιμότητας, για να εμποδίσουν το ξεπούλημά της, βρέθηκαν σήμερα τα σωματεία εργαζομένων που πραγματοποίησαν εύρεία σύσκεψη στην Λάρυμνα, δεσμευόμενα για δυναμικές κινητοποιήσεις μέχρι τις 29 Αυγούστου που η κυβέρνηση θα παρουσιάσει την τελική πρόταση βιωσιμότητας της βιομηχανίας στην Τρόικα.

 

               Γράφτηκε από την Ιωάννα Μουτσανά


                          Aπο: lamiastar.gr



Πολιτικές κόντρες για ΛΑΡΚΟ



Πολιτικές κόντρες για ΛΑΡΚΟ από LAMIASTARGR



 

1 σχόλιο:



  1. ΜΑΡΤΙΝΟ
    ΄΄ ΧΑΙΡΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΤΑΣΟ΄΄

    Στο παλαιό χωριό στο Μαρτίνο οι δρόμοι είναι στενοί: Πολλοί Μαρτιναίοι τραβάνε χειρόφρενο στην μέση του δρόμου και δεν τρέχει τίποτα. Πρώτη η πρώτη κύρια του Μαρτίνου η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας που αποφάσισε όπως αποφάσιζαν τότε τις άσχημες εποχές να καταργήσει την οδό Μπιζανίου, παρκάροντας το αυτοκίνητο του συζύγου της, αποκλείοντας την διέλευση των γειτόνων.
    Όταν ένας γείτονας της είπε ότι δεν μπορεί να κλείνει τον δρόμο γιατί πως θα πάει αυτός στο σπίτι του απάντησε: ΄΄ Αυτός ο δρόμος δεν είναι δρόμος αλλά ΡΟΥΧΟΥΖΑ ΄΄ τι είναι ΡΟΥΧΟΥΖΑ; Μας δουλεύεις . Επίσης του δήλωσε ότι είναι πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαρτίνου και αποφασίζει αυτή κατά το δοκούν βέβαια ΄΄ ΧΑΙΡΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΤΑΣΟ΄΄ .
    Το τριήμερο της παναγίας μείναμε χωρίς νερό στο Μαρτίνο δεν γνωρίζω τους λόγους γνωρίζω όμως την απάντηση του αντιδημάρχου στους φίλους του ΄΄ Άστους μωρέ την Παρασκευή θα τους φέρουμε το νερό΄΄ έτσι ακριβώς , δεν είναι λάσπη.
    Που τους βρήκαμε;
    Στο λόττο τους πετύχαμε;
    Κάποια στιγμή δεν μπορεί θα εγκαταλείψουν την αδιαφορία οι Μαρτιναίοι
    Κύριε Δήμαρχε τράβηξέ τους τα αυτιά σε εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους