Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μάτωσαν τον αγώνα της ΛΑΡΚΟ. Έπνιξαν στα χημικά τη συγκέντρωση στο Μαρτίνο.

Επεισόδια που θυμίζουν τα αντίστοιχα της αγροτικής μάχης της Ανθήλης προκλήθηκαν σήμερα στην Ε Ο στον κόμβο του Μαρτίνου.

Μόλις ολοκλήρωνε την ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου της Λάρυμνας Α Κορέτζελος ξεκίνησε η αναταραχή με βροχή χημικών και επίθεση της αστυνομίας κατά πάντων.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, μάχες σώμα με σώμα, ροπαλιές και κυνηγητό από τους αστυνομικούς, και προσπάθεια άμυνας από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι σποραδικά έριχναν πέτρες κατά του τείχους των πάνοπλων αστυνομικών. 
 
 
 
Καταγγελτικοί για όσα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην ΕΟ, εμφανίστηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, οι βουλευτές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και Βασίλης Κυριακάκης που από την συγκέντρωση κατέληξαν για διαπραγματεύσεις στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης όπου είχαν προσαχθεί κάποιοι από τους συγκεντρωμένους .
 
Στον Βασίλη Κυριακάκη μάλιστα που θέλησε να περάσει το τείχος των αστυνομικών για να βοηθήσει κάποιον που είχε δεχτεί μεγάλη ποσότητα χημικών και είχε πέσει στο έδαφος, ζητήθηκε η ταυτότητά του πριν του δοθεί η άδεια αν και δήλωσε εξ αρχής τις ιδιότητές του του ιατρού και του βουλευτή.

Στην συγκέντρωση και στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν ακόμη μαζί με τον δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο, οι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης της Νέας Μέρας και Γιάννης Σταθάς του ΣΥΡΙΖΑ , ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θόδωρος Χειμάρας και ο γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Χρήστος Μπώκος.
 
 
Απο: lamiafm1
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους