Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δεν ξέρει από κρίση η παγκόσμια πορνογραφία

Μια από τις λίγες βιομηχανίες που φαίνεται να αντέχουν με άνεση στη κρίση, είναι εκείνη της πορνογραφίας. Ο κλάδος αυτός μάλιστα παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευπροσάρμοστος και γεμάτος νέες ιδέες που αποφέρουν μεγάλα κέρδη.
Οι αριθμοί ορισμένες φορές ζαλίζουν. Υπολογίζεται πως το 12% των sites είναι πορνογραφικού περιεχομένου (πάνω από 24.000.000 sites δηλαδή). 1 στους 3 «θεατές» είναι μάλιστα γυναίκα...
 




ενώ ο τζίρος της βιομηχανίας αγγίζει τα 5.000.000.000$. Το 35% των downloads περιέχουν πορνογραφικό υλικό. Η μέση επίσκεψη σε τέτοιου είδους sites κρατά λίγο πάνω από 6 λεπτά. Μάλιστα υπολογίζεται πως τα περισσότερα παιδιά επισκέπτονται τέτοια sites, στην τρυφερή ηλικία των 11!

Η νέα μόδα της πορνογραφίας είναι οι σελίδες ζωντανού σεξ, οι οποίες δέχονται 30.000.000 επισκέπτες τον μήνα, με τους αριθμούς μάλιστα να ανεβαίνουν συνεχώς. Οι σελίδες αυτές λειτουργούν με μια κάμερα στην οποία ο/η επαγγελματίας προσφέρει τις «υπηρεσίες» του/της και ο πελάτης απολαμβάνει το θέαμα μέσα από τον υπολογιστή του ζωντανά. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μια μορφή διαδικτυακού στριπτίζ με… προεκτάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε θεατή.

Οι επαγγελματίες του χώρου πληρώνονται πολύ καλά, με τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στην άλλη πλευρά του ατλαντικού να βγάζουν ένα πολύ καλό μηνιάτικο της τάξεως των 8.000$. Ο τζίρος των σελίδων ζωντανού σεξ αγγίζει τα 1.000.000.000$.

Μια άλλη αγαπημένη μόδα, είναι τα sites με ερασιτεχνικά βίντεο όπου οι επίδοξοι «ηθοποιοί» ανεβάζουν το υλικό τους. Οι μηχανές αναζήτησης παίρνουν φωτιά, καθώς το 25% των search αφορούν τον κλάδο. 
Το σεξ φέρεται να έχει έναν ισχυρότατο ρόλο στον κυβερνοκόσμο, γεμίζοντας τις τσέπες των ατόμων του χώρου. Μένει να δούμε αν η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί.
 
 
Aπο: rizopoulospost.com
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους