Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το μέλλον ανήκει στον άνθρωπο


 
Έχουμε μπει στην τρίτη χιλιετία και δεν αξίζει στην ανθρωπότητα να ζει με τον τρόπο που σήμερα ζει.
Έχει εργαστεί σκληρά και έφτασε η ώρα να απολαύσει τον κόπο της ...


 









Έναν κόπο, τον οποίο σήμερα της τον στερούνε τα κτήνη. Δισεκατομμύρια ανθρώπων κοιμούνται κάθε βράδυ νηστικοί, χωρίς να ξέρουν αν θα φάνε και την επόμενη ημέρα.

Σε έναν Πλανήτη πάμπλουτο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει άλλα τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων, υποφέρουν συνάνθρωποί μας, γιατί μια ολιγομελής ομάδα κτηνών αποφάσισε να πλουτίσει εις βάρος της ανθρωπότητας ...Μια ολιγομελής ομάδα κτηνών αποφάσισε να "φάει" το μερίδιο όλων των υπολοίπων ανθρώπων.



 
Τώρα αυτά τα ίδια κτήνη αποφάσισαν μόνοι τους ότι δεν "χωράμε" όλοι σε αυτόν τον Πλανήτη. Αυτοί, οι οποίοι διατηρούν την ανθρωπότητα στα έσχατα όρια της επιβίωσης, αποφάσισαν πως ούτε αυτό είναι αρκετό. Δεν τους αρκεί να διατηρούν κάποια δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας στην πείνα. Τώρα αποφάσισαν πως δεν τους θέλουν καν καθόλου πάνω στο "καράβι" που λέγεται Γη.


 
Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να αποψιλώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Οι οργανώσεις του Ροκφέλερ, του Ρότσιλντ και του Μπιλ Γκέιτς ψάχνουν να βρουν τρόπους να αρχίσουν να "πετάνε" τους "κατώτερους" στη "θάλασσα".

Έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που δεν διστάζουν όχι απλά να δημοσιοποιούν τις σκέψεις τους, αλλά και να στήνουν "μνημεία", που να υπενθυμίζουν στους ίδιους και να ενημερώνουν τους υπόλοιπους για τους στόχους τους.

Στήνουν "μνημεία" για να αυτοθαυμάζονται για την "προνοητικότητά" τους. Στήνουν "μνημεία" για να "αποδεικνύουν" στο μέλλον την ολοκλήρωση των αρχικών τους σχεδιασμών. Στήνουν "μνημεία" για να γελάνε με τους ανθρώπους και την αδυναμία τους να τους σταματήσουν.



 
Ρώτησαν τον Ροκφέλερ για το εάν συνωμοτεί εναντίον τής ανθρωπότητας και αυτός όχι μόνον το επιβεβαίωσε, αλλά δήλωσε επιπλέον πως είναι και υπερήφανος γι' αυτό ...Ο Ροκφέλερ και οι "κολλητοί" του, οι οποίοι υπολόγισαν ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια ...Πεντέμιση δισεκατομμύρια "υπεράριθμους" βρήκανε. Προφανώς μέσα στον αριθμό αυτών, που πρέπει να επιβιώσουν, βάζουν τους εαυτούς τους και τους "υπηρέτες" τους ...Τόσοι "υπηρέτες" τους χρειάζονται. Από εκεί και πάνω οι υπόλοιποι πρέπει να "εξαφανιστούν", γιατί τους κοστίζουν.

Η ειρήνη θα επικρατήσει στον κόσμο, γιατί απλούστατα, αν επιλυθεί το ενεργειακό πρόβλημα, δεν θα μπορεί να κάνει κανένας στο μέλλον να κάνει πόλεμο. Όταν δεν υπάρχει ένα ζωτικό πρόβλημα επιβίωσης για μεγάλες ανθρώπινες μάζες, δεν μπορεί να δρομολογηθεί πόλεμος. Αυτό ήταν το "καύσιμο" της Πατριαρχίας και αυτό το "καύσιμο" θεωρούμε ότι σύντομα θα τελειώσει με την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος. Κάποτε η Πατριαρχία ξεκίνησε, όταν έπρεπε να μαζευτούν πολλοί άνθρωποι να "δαμάσουν" τον Ευφράτη και στη συνέχεια να προστατεύσουν με τα όπλα τον καρπό των μεγάλων κόπων τους. Σήμερα η Πατριαρχία τελειώνει κάπου στα ίδια μέρη όπου οι άνθρωποι και πάλι για την "επιβίωση" πολεμάνε τον εχθρό της "τρομοκρατίας".


 
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η τελευταία επανάληψη της θλιβερής αυτής ιστορίας. Στο μέλλον δεν θα μπορεί κανένας να συγκεντρώνει ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο, πάνω στην αγωνία του επιβιώσει, να πολεμά με άλλους ανθρώπους και να σκορπά τον θάνατο. Η λύση του ενεργειακού προβλήματος θα λύσει όλα τα ανθρώπινα προβλήματα. Το επισιτιστικό πρόβλημα δεν θα απασχολήσει ξανά τον άνθρωπο, εφόσον με τη δωρεάν ενέργεια θα μπορούν οπουδήποτε στον κόσμο να υπάρξουν καλλιέργειες όλων των τύπων. Όταν υπάρχει φτηνή ενέργεια, στήνεις ένα "θερμοκήπιο" στη Σιβηρία και έχεις ό,τι θέλεις.
Το πρόβλημα του νερού επίσης δεν θα απασχολήσει ξανά τον άνθρωπο, εφόσον η φτηνή ενέργεια θα κάνει το νερό προσιτό σε όλους. Είναι δυνατόν την τρίτη χιλιετία να πεθαίνουν καθημερινά περίπου 2000 παιδιά κάτω των πέντε ετών από διαρροϊκές ασθένειες, εξαιτίας του ακάθαρτου νερού των κακών συνθηκών υγιεινής και αποχέτευσης; Η δωρεάν αφαλάτωση του θαλασσινού νερού ή η πολύ φτηνή μεταφορά επιφανειακών υδάτων —μέσω αγωγών— μπορεί να λύσει αυτόματα όλα τα προβλήματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη ...Θέμα κόστους είναι όλα αυτά τα προβλήματα και το κόστος αυτό συνδέεται κατά κύριο λόγο με την ενέργεια.


 
Η ίδια η ζωή του καθημερινού ανθρώπου θα αλλάξει με την επίλυση του ενεργειακού ζητήματος. Το κάθε σπίτι θα είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθιστώντας τον άνθρωπο πραγματικά κυρίαρχο του οίκου του. Τα αυτοκίνητα θα γίνονται "οχήματα" ελευθερίας και δωρεάν διασκέδασης και όχι ανοικτές "πληγές" θανάτου για το περιβάλλον. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί στο μέγιστο και θα παρέχεται σχεδόν δωρεάν. Θα ζει ο άνθρωπος όπως του αξίζει και όχι όπως περισσεύει στα κτήνη ...Στα κτήνη που τον λεηλάτησαν ...Στα κτήνη που έφτασαν ακόμα και τον άνθρωπο των ανεπτυγμένων χωρών να ψάχνει στα σκουπίδια για να ζήσει.

Άποψή μας είναι πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τα διεθνή δικαστήρια να στήνονται εις βάρος των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, τα οποία στην τρίτη χιλιετία πεινάνε, τα εκατομμύρια των παιδιών, που πέθαναν από ασιτία και οι εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας, που οδηγήθηκαν από την απελπισία στην αυτοκτονία, "ζητάνε" τη δικαίωσή τους. Η συμμορία των Αμερικανών τοκογλύφων-πετρελαιάδων-επενδυτών, οι σταλινοναζιστές της Γερμανίας, το διεφθαρμένο "διευθυντήριο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι προδοτικές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών είναι βέβαιον ότι θα "πληρώσουν" τα εγκλήματά τους.




Υπάρχουν τερατώδη εγκλήματα, όταν μερικές χιλιάδες ανθρώπων διατηρούν την ανθρωπότητα μία "εποχή" πίσω από αυτό που της αξίζει. Υπάρχουν τερατώδη εγκλήματα, όταν μερικές χιλιάδες ανθρώπων κρατάνε στα συρτάρια τους τον κόπο ολόκληρου του ανθρώπινου είδους απλά και μόνον για να εκμεταλλεύονται τον άνθρωπο σε συνθήκες Μεσαίωνα. Ό,τι έγκλημα μπορούσαν να κάνουν εις βάρος των ανθρώπων, το έκαναν ...Τους εξαθλίωσαν, για να τους "πουλήσουν" δάνεια ...Τους οδήγησαν στην πείνα, για να τους πουλήσουν τα μεταλλαγμένα σκουπίδια τους ...Τους αρρώστησαν, για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα ...Τους χάλασαν τις οικογένειες, για να τους πουλήσουν ναρκωτικά ...Τους ψέκασαν με ψυχοφάρμακα, για να μην αντιδρούν. Ακόμα και η εκατόμβη των θυμάτων της Φουκοσίμα δικό τους έγκλημα είναι. Αν η ανθρωπότητα βάδιζε με βάση τη γνώση της και όχι τα συμφέροντα του Ροκφέλερ, δεν θα υπήρχε πυρηνικό εργοστάσιο στην Φουκοσίμα.


Αυτός ο εγκληματίας και η συμμορία του φταίνε για τη σημερινή παγκόσμια αθλιότητα ...Ο άθλιος, ο οποίος μας είπε ότι είναι υπερήφανος, επειδή συνωμοτεί εις βάρος της ανθρωπότητας. Την άποψη του Ροκφέλερ για τους ανθρώπους τη μάθαμε. Αυτό, το οποίο μένει να μάθουμε είναι η άποψη των ανθρώπων για τον Ροκφέλερ. Ταγκό με ένα άτομο δεν γίνεται. Αυτός είναι ο ένας "χορευτής" και αυτή είναι η άποψή του. Όμως, άποψη έχει και ο "απέναντι". Σύντομα θα περιμένουμε και την απάντηση της ανθρωπότητας. Θεωρούμε βέβαιο ότι η ανθρωπότητα θα "απαντήσει" σε αυτό το κτήνος ότι ...κρεμάει τους συνωμότες και ότι είναι ...υπερήφανη γι' αυτό. Τα ανθρώπινα μάτια μόνον από χαρά θα πρέπει να δακρύζουν στο μέλλον.



 
Αθώα προσωπάκια να δακρύζουν από πείνα και από δυστυχία δεν πρέπει να ξαναδούμε σε αυτόν τον κόσμο. Είναι το υπέρτατο καθήκον μας —ως ανθρώπινα όντα— να μην το επιτρέψουμε. Τα μόνα δάκρυα, που θα επιδιώξουμε να δούμε, θα είναι αυτά των κτηνών. Βύθισαν την ανθρωπότητα στη θλίψη και την απόγνωση και θα το πληρώσουν. Έγιναν κτήνη για λίγα χρήματα και αυτά δεν θα τους βοηθήσουν, όταν θα έχουν ανάγκη βοήθειας.


 
Ούτε μπορεί να φανταστεί κάποιος πόσο εύκολα στήνονται τα δικαστήρια για τους εγκληματίες. Αρκεί να ενημερωθεί η Ευρώπη για τους Ναζί φονιάδες και όλα τα άλλα είναι εύκολα. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγματα από το να αποδείξει κάποιος στα δικαστήρια τη μεθοδολογία του οικονομικού "στραγγαλισμού" των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, για να αποδειχθούν εγκλήματα πιο μαζικά και πιο απεχθή ακόμα και από αυτά των διαβόητων Ναζί του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ...Θέμα ενημέρωσης είναι ...και ζούμε στον αιώνα της ενημέρωσης.

Λίγες στιγμές μας χωρίζουν από τη "Μεγάλη Ανατολή" του ανθρώπινου είδους ...Μια "Ανατολή", την οποία κανένας δεν μπορεί ούτε να καθυστερήσει ούτε να αποτρέψει. Όταν αρχίζει το "ξημέρωμα", καμία ανθρώπινη επινόηση δεν μπορεί να το σταματήσει ...Καμία τέντα και κανένα προπέτασμα δεν μπορεί να κρύψει τον Ήλιο ...Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Όσο ζοφερή κι αν παρουσιάζεται η κατάσταση μέσα στο κείμενο μας, δεν παύει να είναι απλά η περιγραφή ενός εφιάλτη, ο οποίος πλησιάζει στο τέλος του ...Ένας εφιάλτης, που, μόλις χτυπήσει το "ξυπνητήρι", θα αποτελεί παρελθόν ...Μια μακρινή ανάμνηση, η οποία δεν θα μπορεί πλέον να μας τρομάξει.

Π. Τραιανού. Αποσπασμάτιο









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους