Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα ΠΑΣΥ στο συλλαλητήριο 15 Ιούλη‏

Γραμματεία ΠΑΣΥ Φθιώτιδας

Συνάδελφοι αγρότες , κτηνοτρόφοι:

Το νέο «αριστερό» μνημόνιο που υπέγραψε η συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ με την Ε.Ε - ΔΝΤ - ΕΚΤ και ψηφίζεται αύριο στη βουλή, έρχεται να αποτελειώσει τα όποια λαϊκά δικαιώματα άφησαν όρθια τα δύο προηγούμενα.
Πρόκειται για ολομέτωπη επίθεση στη ζωή των αγροτών αλλά και του συνόλου των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, τόσο σφοδρή και απάνθρωπη που δεν αφήνει περιθώριο πλέον σε κανέναν μας να μην πάρει θέση.







Τα μέτρα που αφορούν τους αγρότες θα διώξουν από την παραγωγή άμεσα την συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων παραγωγών για να μείνει το πεδίο ελεύθερο στους μεγαλοεπιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα.


Εάν δεν αντιδράσουμε άμεσα θα οδηγήσουν εμάς και τα παιδιά μας με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση και στις ουρές της ανεργίας.


Ο μόνος αξιοπρεπής και περήφανος δρόμος για την αγροτιά είναι ο δρόμος της οργανωμένης αντίστασης σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τους νέους και συνταξιούχους, ώστε να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα, να ανακόψουμε την επίθεση και τα νέα μέτρα. 

Να ανοίξουμε τον δρόμο της ριζικής ανατροπής ώστε ο λαός μας να πάρει στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας, ώστε ο ίδιος να γίνει κυρίαρχος και να διαφεντεύει τον πλούτο που παράγει. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος! Η μόνη προοπτική!

Σας καλούμε όλους να δώσετε μαζικά το παρόν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς του κινήματος, αύριο Τετάρτη 15 Ιούλη, μέρα ψήφισης των μέτρων, στις 8 το απόγευμα στην πλατεία Πάρκου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους