Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΡΑΝΙΣΤΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:























5 σχόλια:

  1. Πολλά μπράβο στους συναδέλφους του κλασικού σωματείου χειριστών που, έστω και καθυστερημένα, αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα "μυστικά" της εγγραφής στο σωματείο τους. Δεν καταλαβαίνω το λόγο αυτής της καθυστερημένης αποκάλυψης και σε τι αποσκοπούσε αλλά και πάλι ενα μπράβο τους αξίζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι, δεν πρέπει να χάθει ο κλάδος των χειριστών-γερανιστών. Κάποιοι έχουν ευθήνες. Που είναι το καταστάτικο. Πολύ παρταμύθι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποίοι είναι αυτοί που υπογράφουν και βγαζουν ανακοίνωση σε ένα σωματείο το οποίο δεν υφίσταται εφόσον η πλειοψηφία των μελών του σε γενική συνέλευση να αποφασίζει τη διάλυση του? Μην λέτε και κάνετε ότι θέλετε σοβαρεύουν πολύ τα πράγματα υπάρχουν ευθύνες για όλα αυτά και θα αποδοθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μυστηριώδες αυτό το σωματείο χειριστων.. Υφίσταται,δεν υφίσταται; Ο άνθρωπος που υπογράφει ως πρόεδρος,σε ένα σωματείο που θα έπρεπε να έχει διαλυθεί μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε,φημολογείται ότι είναι γραμμένος στο σωματείο μετάλλου.Τιπράγματι συμβαίνει; Ποιός μπορεί να μας διαφωτίσει τελικά; Όσοι θεωρούν ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αποτελούν τα πιόνια για να ικανοποιήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα ας αλλάξουν πλευρό γιατί θα μας βρουν σύσσωμους μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανακοινωση αυτη αναρτηθηκε στην πυλη Ν1 του εργοστασιου στη Λαρυμνα διπλα απο το ρολοι ωροκτυπησης την φωτογραφισε συναδελφος και μας την εστειλε για αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους