Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 12-10-17 για ενημέρωση προβλημάτων που αφορούν το μέλλον μας , αλλά και την εταιρία



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: - 386 – ΛΑΡΥΜΝΑ: 10-10-2017

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

      Η παρουσία σας στις Γενικές Συνελεύσεις κρίνεται απαραίτητη.
   Θα πρέπει από κοινού να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον μας. Υπάρχουν ζητήματα που η Διοίκηση της εταιρίας κωλυσιεργεί , φέρνει το χρόνο πίσω και επικαλείται  πάντα  οικονομικά προβλήματα.
   Με την τακτική της Διοίκησης πάνε να χαθούν κεκτημένα ετών , υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις με ευθύνες ανθρώπων που είναι σε θέσεις κλειδιά...








 όπως π.χ. το Ασφαλιστήριο  της GENERALLI  η Διοίκηση το έχει αφήσει στην τύχη του μαζί με αυτούς που το διαχειρίζονται. Είναι το πιο σοβαρό κεκτημένο μας που πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε . Δεν πάει άλλο να αφήσουμε τα κεκτημένα ετών να χαθούν γιατί κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν σωστή διαχείριση, αλλά και να ιεραρχήσουν  τα προβλήματα ζωτικής σημασίας που αφορούν το μέλλον της εταιρίας , αλλά και των εργαζομένων.

   Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί , δεν μπορούμε άλλο να δεχτούμε μια λογική του εφησυχασμού , μια λογική της μιζέριας , μια λογική που δεν αποφέρει καρπούς αλλά διογκώνει τα προβλήματα.

   Επιτέλους η Διοίκηση θα πρέπει να κάτσει με τους εργαζόμενους να μιλήσει και να δοθούν λύσεις. Μόνο τη Διοίκηση ζητάμε στο διάλογο. Η συνάντηση πρέπει να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα (με τη Διοίκηση) , διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ενέργειες δυναμικές για να μη χάσουμε ότι κερδίσαμε με αίμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 12-10-17 για ενημέρωση προβλημάτων που αφορούν το μέλλον μας , αλλά και την εταιρία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ:

Προκηρύσσεται η  έκτακτη Γ.Σ. των μελών για την ΠΕΜΠΤΗ
12-10-2017 στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ από 09:00 – 12:00 με  θέμα :

ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ      Α. ΓΚΙΩΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Κεκτημένα ετών είναι και οι βασικοί μισθοί των νέων. Ούτε κουβέντα γιαυτό, διότι η εταιρεία έχει πρόβλημα.
    Γιατί δεν παίρνετε απόφαση με πλειοψηφία να καταβάλουν οι εργαζόμενοι το ποσό όπως κάνατε για το συμβόλαιο το ιατροφαρμακευτικο??? ��
    Αν θέλετε τους εργαζόμενους δίπλα σας, πάρτε αποφάσεις για όλους και όχι για τους λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους