Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - Προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ. για την Πέμπτη 22/03 στις 12:00 στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: sindikatometallou@gmail.com Τηλ: 6937887924
Fax: 22330-41164
Αρ.Πρωτ -30- ΛΑΡΥΜΝΑ 06/03/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Την Τρίτη 27/02 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας και αποφάσισε την προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ. για την Πέμπτη 22/03 στις 12:00 στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

Θέμα της Γ.Σ. είναι: «Λήψη αποφάσεων για την διεκδίκηση της κατάργησης των εργολαβιών, την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ, καταβολή τριετιών και χρήματα των αναβαθμίσεων σε όλους τους εργαζόμενους».





Το Συνδικάτο μας όλο το προηγούμενο διάστημα προώθησε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Τα επεξεργαστήκαμε, τα τεκμηριώσαμε και απαιτήσαμε από την Επιθεώρηση Εργασίας, την ΕΜΝΕ, το Υπουργείο να τοποθετηθούν.

Μέσα από αυτήν τη δράση έχουμε κάποια αποτελέσματα, αποσπάσαμε ντοκουμέντα που θα βοηθήσουν τις παραπέρα ενέργειες μας. Πλέον ως Δ.Σ. χρειαζόμαστε την απόφαση των εργαζομένων για να συνεχίσουμε.

Τονίζουμε την αναγκαιότητα που υπάρχει να είναι τα μέλη μας παρόντες αλλά και όποιος συνάδελφος επιθυμεί από την ΛΑΡΚΟ. Με αποφάσεις και συμμετοχή των εργαζομένων στις διαδικασίες η δράση μας γίνεται αποτελεσματικότερη.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι.
Το Συνδικάτο μας συντάσσεται μαζί με 100άδες Σωματεία Πανελλαδικά που αυτό το διάστημα οργανώνουν τον αγώνα, ενημερώνουν τους εργαζόμενους, ανοίγουν δρόμους για την επαναφορά των Σ.Σ.Ε., την κατάργηση των πλειστηριασμών λαϊκών ακινήτων αλλά και μισθών .

Πραγματικά όπου οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι πήραν την απόφαση κόντρα στην λογική του Κυβερνητικού Εργοδοτικού Συνδικαλισμού και συγκρούστηκαν με τους εργοδότες και τους πολιτικούς τους υπηρέτες είχαν αποτελέσματα. Υπογράφηκαν Σ.Σ.Ε. με αυξήσεις, αναβλήθηκαν πλειστηριασμοί στην πράξη.

Αυτό το μέτωπο είναι ανάγκη να θεριέψει σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα χωριά μας, παντού.
Για να θεριέψει, να γίνει αποτελεσματικό και ανίκητο, επιβάλλεται από τους καιρούς να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην λήψη αλλά και στην υλοποίηση μαζικών δημοκρατικών αποφάσεων.

Από αυτή την άποψη σας καλούμε να δώσετε το παρών και να τοποθετηθείτε στην σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουμε την Δευτέρα 12/03/2018 στις 17:00 στα γραφεία του Σωματείου παρουσία μελλών του Δ.Σ της ΓΣΕΕ και του ΕΚΛ που ανήκουν στις ταξικές δυνάμεις.

Τέλος, τιμώντας την μέρα της γυναίκας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε την Πέμπτη 08/3 στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας μαζί με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 18:30, για τα δικαιώματα των Γυναικών.

Το Συνδικάτο μας πιστό στην ταξική ενότητα των εργαζομένων ανεξαρτήτου φύλλου, καθώς επίσης γνώστης του πρωταγωνιστικού και αναντικατάστατου ρόλου που έχει η γυναίκα στην ζωή και τους αγώνες της εργατικής τάξης, καλεί όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συνάδελφους να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση.

Είναι μια εκδήλωση που διαπαιδαγωγεί, μορφώνει, εξοπλίζει, γυναίκες και άντρες για να δώσουμε την μάχη για την βελτίωση της ζωής μας σήμερα μέχρι την κατάκτηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο το οποίο είναι όρος για την πραγματική ισοτιμία των γυναικών.


Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους