Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Προέχει η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας

Bουλευτής Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης:

Το μέλλον της ΛΑΡΚΟ και η διαχείριση των νέων δεδομένων απασχόλησε την Παρασκευή το απόγευμα σύσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τους πέντε νομούς της χώρας όπου δραστηριοποιείται η βιομηχανία.
Η παρουσία δύο κορυφαίων υπουργών των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη δείχνει την κρισιμότητα στην οποία βρίσκεται το θέμα της ΛΑΡΚΟ.
Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τους συναρμόδιους υπουργούς για τη θέση της κυβέρνησης... 






σε σχέση με το μέλλον της ΛΑΡΚΟ η οποία κινείται σε δύο άξονες:την σωτηρία και συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τόνισε μιλώντας στον FM-1 ο βουλευτής Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης. Το θέμα της επιστροφής των 160 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου περί ανταγωνισμού είναι πολύ σοβαρό ενώ το θέμα της ΔΕΗ έχει διευθετηθεί.

Συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων ερχόμαστε τώρα να διαχειριστούμε δεχόμενοι και την κριτική όσων είχαν την ευθύνη να τα επιλύσουν στην ώρα τους σχολίασε ο κος Καραναστάσης χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη και την στάση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ που θεωρούν πως η βιωσιμότητα της επιχείρησης κινδυνεύει από τον διακανονισμό για την εξόφληση των χρεών της ΛΑΡΚΟ.


Η Πολιτεία , η Εταιρεία , οι Μέτοχοι,το ΤΑΙΠΕΔ και οι εργαζόμενοι πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουν την κατάσταση τονίζει ο κος Καραναστάσης:



 Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο να ακούσετε:

Απο: lamiafm1.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους